Milyen popsi kenőcs jó ha gombás a baba popsija? (tudásbázis)
nekem is ezt mondta a doki.Nem szellőzik+a meleg,és már csúnya is,ott a gomba.A kislányomnak sosem volt szájpenésze,de a popsija gombás lett.Vki írta a Canesten-t...és tényleg azt is használtuk a cinkes mellett.Csak ez nem jutott eszembe,4 éve volt:)
A kisfiamnak most Sudocream kenőcse van,de ha picit csúnyább a popója,akkor jön a jól bevállt cinkes.
Nekünk is volt ilyen problémánk. Mi a doktornőnk javaslatára Canesten kenőcsöt használtunk, naponta 1x kentem. Ugyan sokára, de rendbe jött a kis popsi.
Kakilás után törlőkendővel kitakarítottam a fenekét és vizes ruhával is jól lemostam.
Én is inkább konzultálnék egy gyerekorvossal mielőtt bmit megveszek.De gondolom a gombát is ő állapította meg.
Textil peliben jobban szellőzik a popsi,mint az eldobhatókban.Igaz azt mosni kell,de szerintem ennit megér.
További ajánlott fórumok:
- Kisfiamnak nagyon piros a popsija, de hiábakenek rá neki bármit, nem múlik! Tud-e valaki jól bevált házipraktikát?
- 9hónapos babám fogzik, most minden pelusban van kaka. Hiába cserélem gyakran, csúnyán kipirosodott a popsija. Milyen krémet használnátok?
- Lányom most fogzik és a kaki csúnyán kicsípte a popsiját. Mi a legjobb rá?
- Mi lehet az oka, hogy a kutyánk túl gyakran nyalja a popsiját?
- Sipoly az 5 hónapos csecsemős popsiján
- 6 éves gyermekemen elég fura bőrkiütések jelentek meg, ami a popsiján van az elég csúnya, mi lehet ez?