9hónapos babám fogzik, most minden pelusban van kaka. Hiába cserélem gyakran, csúnyán kipirosodott a popsija. Milyen krémet használnátok? (tudásbázis)
Bepanthen, Soducrem, nagyon jók!!!!
És szellőztetni esténként pancsi előtt !
A fiamnak későn kezdett jönni a foga. 11 hónaposan. Jelenleg alul van kettő, és felül 5 jön egyszerre. Az első fogánál egyik napról a másikra hólyagos lett a feneke.
Nem ismerek sok krémet, de a Bepantentől a hólyagos kiütés is másnapra elviselhető állapotba került, 2-3 nap alatt pedig teljesen begyógyult. Van neogranormonunk is itthon, de a bepanten volt kéznél. Én azt is nagyon szeretem.
ja bocsi most látom hogy más is kiirta a kenőcsők nevét! akkor kiirom én is :sudokrém
nekünk ilyen esetekben ez segitett egyedül
Mi is küszködünk a popsikrémekkel.Nekünk nem vált be a hagyományos orvos által felírt krém, a
Johnson & Johnson popsikenőcs,a sudocrem határeset,most bepantent próbálunk eddig jó volt most ujra kezd kipattogni a lányom.Ami bevált eddig a Neogranormon.Kentük mi is bóraxos kenőccsel mert volt egy kis gombásodás de attól még rondább lett a popója.
Most mi is ilyen problémával szenvedünk van itthon sudo és Neugranormonn is de azok most nem használnak eddig pedig jok voltak.Már dokihoz is elvittem mert olyan piros neki mondta hogy egy kicsit gombás lett kaptam rá egy ecsetelöt egy gyogyszertári kenöcsöt meg canestent.De nem nagyon javul a helyzet.Most hasmenése van ma már 2x volt és most megitn pirosabb lett neki hiába kenem olyan mintha nem használna egyik se.
Pedig a sudo eddig jó volt nekünk.Nem értem.
Használjátok a DM saját márkás /Babylove/ világoszöld színű popsikenőcsét /pelenkakiütés elleni/!!! A dokim a csodájára járt, hogy hihetetlen jó krém, tökéletesen tapad, jó illatú, olcsó, és bármennyi a pelusban lévő "anyag", akkor is jól fed, és nem engedi a bőrhöz a csúnya dolgokat! :)
Olcsó és hatékony megoldás...:)
Német és angol fórumokon írják, hogy az öblítőben olyan anyagok vannak, melyek 20%-kal csökkentik a pelus, pamut és vászon ruhák, pólók vízfelvevő képességét. Mi gyermekeinknél is okozott problémát. Ma már léteznek kiméletesebb eszközök mosásra, öblitésre. Lehet, hogy az agresszív mosópor az oka, talán az öblítés.
Fogzással kapcsolatosan: éjjel olvastam egy cikket, tavaly Bush elnök aláirt egy rendeletet, melyben megtiltották az usa-ban a phtalát tartalmú műanyagok gyártását, importját, árusitását gyermek és csecsemő dolgokban. Óvatosságot javasolok a boltokban kapható fogzást segitő rágó műanyaggal, mind phtalát tartalmú. CNN tv-ben megy egy sorozat vasárnaponként, ha érdekel megküldöm az angol linket a témáról.
További ajánlott fórumok:
- Szexuális segédeszközök a házasságon belül, hvagy:használtok, használnátok?vagy esetleg nem?
- Mely szemránckrémek használnak?
- Milyen fegyelmezési módokat használnak az iskolákban?
- Miért használnak az emberek egyre kevesebb dezodort?
- Több köhögéscsillapítót is próbáltunk és nem használnak, mit tegyek hogy elmúljon 3 évesem köhögés?
- Visszatérő hólyaghurutom van, szedem a tőzegáfonyát, kaptam Cifrant meg Monuralt de nem nagyon használnak, mit tegyek?