Sipoly az 5 hónapos csecsemős popsiján (beszélgetés)
Szia!
Nem operálták meg Mátét. 3 hét múlva jegyezték elő műtétre. Visszamentünk a vér és vizelet eredményekkel de ennyi idő alatt beforrt neki. Valószínű mikor megszondázták a popsiján a sipolyt akkor kitisztulhatott (jött rajta genny és vér), legalábbis a doki ezt mondta.
Azóta hála égnek nem jött vissza, viszont amikor kenem a fenekét még mindig érzem ott a lyukat.
ó szegényke!
hát ilyenek a "nem maszek" orvosok...:((((
ha van kedved majd megírhatnád hogy hogy alakul a picifiú dolga!
Remélem nincs betegsége a kicsinek, nem tudok róla. Fogalmam sincs hogy alakulhatott ki neki ez a sipoly. Senkinek nincs a családban. Az a gáz, hogy még olyan kicsi, azt sem tudja megmondani ha esetleg fáj neki, vagy viszket.
Biztos jobb lenne ha többet tudna szellőzni, de a pelust nem lehet mellőzni.
Utánanéztem a neten, és olvastam, hogy crohn betegeknél tényleg gyakori a sipoly.
Veszprémben a gyereksebész elég gyorsan eldarálta mi van, én totálisan beparáztam. El kéne vinnem maszekhoz, most azután érdeklődök Veszprém környékén ki az aki lelkiismeretesen megnézné a kicsi babánkat. Gyógyszert nem szedhet, a műtéttel is azért kell várni míg 6 hónapos nem lesz, hogy addigis hadd erősödjön az immunrendszere.
Szia!
Van valami betegsége a kicsinek???
Nem megijeszteni akarlak, én Crohn-beteg vagyok és ennél a betegségnél sokaknál előfordul a sipoly...
(nekem szerencsére még nem volt)
antibiotikumok vagy műtét...
de ilyen picinél nagyon nem szabad gyógyszerezni...
Sziasztok!
Sipoly van a még 5. hónapját be nem töltött kisfiam popsiján. Tegnap megint megnézte gyereksebész, azt mondta ha betölti a 6. hónapot és nem múlik el neki, akkor altatásban megműti. Tiszta frászban vagyok.
Betadinnal fertőtlenítem, azt mondta a doki ennyi a max. amit tehetek.
Mitől alakul ez ki?
Van valaki akinek a kisbabájával ugyanez volt??
Mit ajánlatok mivel kenjem?? Nagyon szeretném elkerülni a műtétet.
További ajánlott fórumok:
- Ez lehet sipolynak a tünete?
- Köldök sipolyom van, valakinek volt már?
- Kiújult a sipolyom, holnap kiderül megműtenek-e. Kicsit...
- Az érdekelne, hogy hogyan lehetnék csecsemős nővér?
- 6 éves gyermekemen elég fura bőrkiütések jelentek meg, ami a popsiján van az elég csúnya, mi lehet ez?
- Siófoki csecsemős anyukák