Milyen pizsiben alusznak az 1 éves "felnőtt babák"? (beszélgetős fórum)
Kezes-lábas pizsi.Tecso,lid@-be is ki lehet fogni,nekünk onnan is van vékony anyagú!:-)
Mi meg 8 evesen is egybe pizsit(labfej nelkulit) adunk ra mert mindig kinn a dereka a takarot meg lerugja. H&M-ben vesszuk.
Én 4700-ért vettem a tescoban még tavaly decemberben.. 3db lábfejes disney-s rugi volt a csomagban...
Fiacska nyáron napozóban alszik, vagy bodyban, vagy egy szál alsógatyában, (nagyon meleg a szobája) télen pedig rugdalózóban vagy hosszú body és pizsama alsó. A t*scoban lehet kapni még 2 évesre való rugit is.
Nyáron vagy kifogóval, vagy nyári takaróval takarom, télen paplan, ha nagyon hideg van, (bár egy fűtött szoba ritkán hideg) kap hálózsákot is.
Nagyon aranyos lehetett, mikor az éjszaka közepén küzdött a pizsivel:-)
Nálunk nem maradhat el a hálózsák (csak egy nagyon vékony), mert a takarót kidobja a kiságyból:-)
Szia!
Nálunk gond volt mind a kettő. 17hósan Balázs már bőven lehúzta az overálos pizsi cipzárját, a két részesnél a pizsifelsőt áthúzta a fején, a gatyát meg letolta. Így Balu sokáig body-harisnya párosításban aludt. Mostanra(lassan 28hós) már megtűri a kétrészes pizsit, így abban alszik.
08.01-08.07-ig nyaralni voltunk, nagyon jól érezte magát. Mikor hazajöttünk másnap még jó kisfiú volt és keddtől belé bújt a kisördög. Vagy inkább sok kisördög. Borzasztó csökönyös lett, nagyon nehéz vele.
Nőnek. :-) Anna Lányom a nyomomban van mindig, mint egy kis pincsi, de nem változott most a viselkedése.
Auchan a legközelebbi kb. 160 km:-)
Ha esetleg jársz auchan felé,ott is vannak nagyobb méretben.
De a vaterán rengeteget találhatsz belőle:)
Oké:-)
Jó lenne, mert a 2 részest még korainak tartom.
A kisfiam pár napja nem bírja lekötni magát és ha nem az van amit ő akar, akkor hatalmas hiszti. Ez eddig nem így volt:-(
Én a teszveszen vásároltam rengeteg jó cuccot,abban tudok is segíteni,ha írsz privit.Van rugdalózónk is 3-4 évesre való is,ujjatlan és hosszú ujjú is.Nagyobb lábú babáknak,talp nélküli.De van,hogy napozóban,vagy bodyban alszik vagy vannak dögös vastag és vékony pizsijei is.
Hűvös éjszakákon polár pizsi-rugiban, merthogy nem tűri a takarót. Egyrészes, talpas rugdalózó. Tesz-veszen szoktam venni neki, még 110-esben is van. Keress rá: pizsama rugdalózó vagy pizsi rugi néven. Nem zavarja a cipzár.
Azért kérdeztem a cipzárasat, mert eddig akárhol néztem, csak olyant találtam.
Azért írj majd hogy sikerült e:)
Még esetleg teszvesz, vatera. Jó cuccokat lehet kifogni.
Szerintem nem. De akkor vegyél gombosat.
Ja...
Ha már így összejöttünk. Nálatok is dilisek a napokban a gyerkőcök?
Megnézem a Tesco-ban, sajna más nincsen a közelben. Kösz az ötleteket mindenkinek. Jó éjt!
Ja és a tecsoba akciós most akciós is a 3 darabos csomag 2000ért:)
nyáron a melegben volt, hogy csak bodyban, volt kétrészes csajosunk is :P télen rugiban, flannel pizsamában (ez két részes volt ugyan, de úgy is kellett alá a body, akkor meg oly mindegy)
az én 8 hósom simán bodyban alszik... ha jön a hűvösebb, akkor majd sorra kerülnek az idén még nagy, de jövőre már kicsi napozó-szerű gúnyák... aztán meg ha nem lesz rugi, akkor body+2részes pizsi (télen úgyis megy a rugi alá is body)
Szia az én kisfiam 13 hónapos ő is rugiban alszik. mi a tecsoba vettünk neki nagy méretet. Ott még 2 évesekre való méret is van:)
na én meg ilyet nem láttam még...neten nem tudom hol lehet rendelni, nézz szét a vaterán. NIncs a közeletekben C&A?
Tudja valaki hol lehet ekkora rugit kapni? Nálunk a bababoltban azt mondták, hogy csak 74-ig van.
Az elől cipzáras nem böki a pocijukat?
Van rugi nagyobb méretben is, nekünk van "örökölt" 110-es is. Én kislányom leutálta, így bodyban és gatyóban alszik, a két részes pizsi nekünk nem jött be, utálom ha kilóg a dereka. Most nőtt bele egy régi flanel kantáros pizsibe, úgy látom ez a legjobb, nem szorít derékban mint a nadrág, nem csúszik fel, laza, könnyű.
További ajánlott fórumok: