Milyen orvoshoz menjek? (beszélgetés)
Ez volt a kérdés.
Milyen orvoshoz menjen.
Ne érts félre! Az orvosi vizsgálatokat mindenképpen végeztesd el, mert az ördög nem alszik!
De ezek akár heteket, hónapokat is igénybe vehetnek, attól függően, hova, mikorra kapsz időpontot.
Ha esetleg közben találnál egy tisztességes, megbízható gyógymasszőrt, akinek nem csak a pénz a fontos, és megnézetnéd vele... ettől függetlenül az orvosi vizsgálatokat is végig csinálnád... Persze a masszőr nem dolgozik ingyen. Majd átgondolod.
Ha nehéz fizikai munkát végzel, vagy esetleg az utóbbi időben azt a testrészedet valami miatt megerőltetted, akkor meglehet, hogy "csak" izomletapadás, amit viszont gyógymasszőr szépen kigyúr.
Mindenesetre először orvos.
Kérdés, hogy az ország melyik régiójában laksz. Ha van arra idegsebészet, akkor legcélszerűbb volna ott kezdeni. Amennyiben a nyaki gerincsérvet kizárják akkor megkapod a kezelési javaslatot is, ami lehet reumatológiai , gyógyszeres vagy lokális.
Addig is ha nem vagy érzékeny gyógyszerre a patikában recept nélkül kaphatsz Flector tapaszt, ami 24 órás hatású.
Sziasztok, adjatok tanacsot, hogy ipyen esetben milyen orvoshoz kellene mennem. Korzeti azt javasolta h fyzioterapeutahoz, el is mentem, de meg roszabb lett. Az a helyzet, hogy elkepesztoen faj a vallam, nemtudom emelni a kezemet sem sokszor. A fajdalom sugarzik a kulcsontomhoz is, de foleg a porc faj, vagy korulotte, nemis tudom...
Hova keressem meg magam a korzetinel?
Koszi.
További ajánlott fórumok:
- Feldagadt a szám, elmenjek vele orvoshoz?
- Feltűnően sok hajszálat vesztek, rögtön menjek vele orvoshoz?
- Lyme kór gyanú esetén milyen orvoshoz menjek?
- Szerintetek menjek orvoshoz? Nem fog hülyének nézni?
- Megcsípett egy darázs a bokámnál és bedagadt, mert allergiás vagyok rá. Menjek orvoshoz, vagy kezeljem házilag?
- Kaptam Monural port hugyúti fertőzésre. Este bevettem, de mára nem szűnt meg a probléma..Várjak még, vagy menjek orvoshoz megint?