Milyen öltözékkel lenne szép viselni az adatlapomon látható papucsot? (tudásbázis)
Nekem sosem tetszett a hegyesorrú cipő, mert a lábfejem széles egy kicsit, így a 7-es lábamra legalább 9-est kellett volna vennem, és úgy néztem volna ki, mint kis Mukk:DDD
Bár szerintem mindenki úgy nézett ki az ilyen cipőkbe:DDD
Na, amikor ez volt a divat, akkor én nem vettem magamnak cipőt.
Most jön a másik "rémálom" divat számomra. Ugyan is azt olvastam, hogy ismét divat lesz a nyáron a magasított talp (csótányroppantó, stb.). Na, nekem ilyen sem kell. Szerencsére van cipőm, szandálom, papucsom, és ha csak ilyenek lesznek, akkor kibírom velük a szezont:D
Ja, meg én azt is utálom, ha egy cipőt csicsásra csinálnak. Minek egy cipőre ezüst vagy arany csík, szegecs, pillangó, virág és hasonlók? Szerintem az ilyenek nemzetiségi viseletek.....
Ugye!?
:DDDDD
Jajjjjjj, Larocska, ezt semmivel :) Ha mégis, akkor otthon, a hátsó kertben ;)
Most komolyan: ez a hosszú orr már nagyon nem divatos, különösen ezzel a sarokmagassággal. De ha mégis felveszed, hosszú, rálógó nadrággal, szoknyával eszedbe se jusson ;)
Mivel magassarkú papucsról van szó, számít az is, hogy milyen a lábfejed. Ha szépen illeszkedik, akkor én ceruza szoknyával és nadrággal is el tudnám képzelni. Bár szerintem annak ellenére, hogy a cipő nem szép, akkor is inkább alkalmi.
Ha nem illeszkedik, simul a papucsba a lábad, akkor max. nadrággal hord, de leginkább sehogy, mert kényelmetlen lesz.
a sarka jó, de amúgy nekem nem tetszik, bár volt ilyenem.
egy elegáns hosszított nadrággal vagy miniszoknyával biztos jól mutat!
Ennek gyönyörü színe van! :)
Habár szeretem a gyöngyöket (viselek is ilyen ékszereket), a gyöngyös papucs... hogy is mondjam... sok (nekem).
Köszi a tippeket!
Mostmár körvonalazódik, hogy a ruhatáram mely darabjait tudnám esetlegesen kombinálni ezzel a lábbelivel.
Előre elnézést!
Én egy laza mozdulattal kidobnám. Nem tudom honnan van, de ez nagyon randa.
Az egész úgy, ahogy van.
Én is bankszférás vagyok és járok papucsban, de ilyet még itthonra sem vennék fel.
En bankban vtam vezer titkarnoje, de ott sem volt meno papucsban menni :)
Munkahelye valogatja...
Ez hülyeség...irodában dolgozok,simán felhúzzuk nyáron.
Max ha egy ügyvédi iroda lenne akkor tényleg nem ..úgyhogy ez is sokmindentől függ!
A papucs, mint alkalmi viselet?
Hát, az szerintem olyan olcsó, olyan prolis.
Papucsot utcán max. akkor viselnék, ha csak úgy sétálnék vagy vásárolgatnék.
De munkába pl. semmiképpen sem - mármint irodában. Soha, mert nem oda való.
Köszi a választ! :)
Meglehet, hogy nem csak a hegyes orr, hanem eleve a "papucscipö" sem divat már?
Köszi! :)
Az alapszíne fekete, a díszítés afféle se ezüst, se arany színü.
Nem tudom igazából, ez a hosszított orrú fazon már nem divat. Amikor az volt, akkor sem szerettem, mert fárasztó volt benne menni. De ha te kedveled, nyugodtan felveheted sötét sztreccs nadrághoz vagy akár fehérhez is(ha az alakod engedi), lehet hosszú vagy térd alattig érő is.
Fehér blézer a sötét hosszú nadrághoz alkalmi viselet is lehet.
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Az adatlapomon lévő képről mit gondoltok?
- Hogy nézek ki? Kép az adatlapomon.
- Feltörték az adatlapom egy közösségi portálon és visszaéltek a nevemmel, mit lehet tenni?
- Szerintetek elmehetek így buliba? (kép az adatlapomon)
- Hogyan kell vonalzót feltölteni az adatlapomra a bemutatkozáshoz?