Milyen okokat tudtok a terhességen kívül, amitől nem jön meg? (beszélgetés)
lehet új fogamzásgátló szedésétől.
Nekem ettől volt..
a teszt amikor nem jön meg kb.2 hétre rá mutatja ki 100%an a babát :D de ha helyben van laboratóriumotok ott ingyen és bérmentve piisiből kérhetsz terhes tesztet azok a tutik szerintem.
a késés bármitől lehet..lehet gyulladásod mert épp nincs még arra utaló jel egyéb...
A háború alatt pl. sok nőnek nem jött meg a stressz, a helytelen táplálkozás miatt.
Amúgy meg szerintem is inkáb doki, minthogy itt ijesztgessenek cisztával meg hasonlóval.
Ui: a méhen kívüli terhességet is kimutatja a teszt.
Hát 31 évesen remélem még nem vagyok változó korban :), és nem is diétázom.
Amúgy 2 hetente járok orvoshoz. Csak kíváncsi voltam mire számíthatok, most hogy nem jött meg.
Sok minden okozhatja. Nem voltál stresszes mostanában? De elég valószínű valamilyen hormonzavar. Esetleg olyan változás ért.
Szerintem azért a 43. napon már biztos kimutatta volna a teszt.
ha stimus gyógyszereket szedsz akkor bizony attól is késhet
főleg ha progit is szedtél
Az is lehet hogy cisztád van... Vérkép kell hogy kiderüljön, anélkül nem éppen lehet mit mondani..
Szép délutánt
helytelen és hirtelen fogyókúra/fogyás, hirtelen stressz érte a szervezetet, gyulladás van belül, 100 és 1 oka lehet hogy egy nőnek még ha egészségesnek is érzi magát, miért késik a havija...
Szerintem időpontot kérj a kórházban nőgyógyhoz, vagy magándokit keress fel, aki kézbevesz...
Nagyon sokminden
stressz, hormonprobléma......stb
máskor mindig rendszeres a ciklusod?
A ciklusom 43. napján vagyok, és még nem jött meg. Peteérésem 100%, hogy volt. A terhességi tesztem mégis negatív.
Még mi lehet, amitől nem menstruálok?
További ajánlott fórumok:
- Szolihoz vagy napozáshoz milyen krémet tudtok ajánlani, amitől nem égek le, de barnít is? Nagyon fehér vagyok!
- Tudtok olyan filmet amiben kisbabák vannak vagy terhesség?
- Mint tudjuk a terhesség alatti macskatartás káros lehet a magzat számára. Mit tudtok erről a témáról?
- Két napja tudok a terhességemről, de nagyon aggódok. Tudtok segíteni?
- Milyen filmeket tudtok, amik a terhességről szólnak?
- Mit tudtok "nem kívánt terhesség" felhasználóról? Valakinek van valami infója róla?