Két napja tudok a terhességemről, de nagyon aggódok. Tudtok segíteni? (tudásbázis)
Szia! Az a kis italozás szerintem sem árthat, én is voltam egy buliban, amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, volt, hogy este megittam 1-2 pohár boros kólát, és emellett még cigiztem is. December 23-án lett egy pozitív tesztem, és azóta nem ittam, nem cigiztem, nem kávéztam... :) Nyugodj meg, nem lesz semmi gond, az én babám is egészséges eddig minden eredmény alapján. :)
20hkm
Figyelj, én anno az első terhességem előtt buliztam ezerrel, még cigiztem is, és akkoriban amúgy is rendszertelen volt, nem is foglalkoztam vele, hogy késik...szóval 9 hetes voltam mikor megtudtuk, és letettem a cigit, meg abbahagytam a bulizást..semmi baja nem lett a picinek.
A másodiknál meg elég kemény napokat, heteket éltem, agyilag is, meg még költöztünk is, meg még edzettem is elég durván....6 hetesen tudtam meg, és akkor álltam le a cipekedéssel, a durva edzésekkel, stb..most 3 hós, egészséges.
Szóval ha gond lesz, nem az életmódod, és nem az idegeskedés miatt. Egyértelmű, hogy aggódsz. Pihenj, tvézz, nézz romantikus filmeket..:D
Szia!Az elején egy kis iszogatás biztosan nem használt,de nem is ártott a babának.Nekem most 7 hónapos a 3. fiam,én nagyon feszült voltam a terhességem elején (akkor még nem tudtam az állapotomról) és "tömtem" magamba a feszültségoldókat.(természetes hatóanyagú volt)
Ennek ellenére 4650 grammal,egészségesen született.Ne izgulj,NYUGI,PIHENJ!
Üdv
Az alkohol addig amíg nincs beágyazódva nem okozz semmilyen gondot így azért nem kell aggódnod.
A tesztek meg azért nem erősödnek mert csak 2-3 naponta duplázódik a hcg szint.
Túl sűrűn csináltad a teszteket.
Várj két napot és utána csinálj még egyet és úgy hasonlítsd össze őket.
A gyógyszeres részhez nem értek.
De bűntudatot, az ne legyen! Ha ne adj isten baj lesz, az nem ennyi alkoholtól lesz.
Szurkolok neked, hogy legyen babád :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?
- One step terhességi teszt... reggelre, nagyon-nagyon halvány csíkos lett, lehet hogy mégis van baba?
- Nagyon halvány második csík a terhességi teszten
- Táppénz terhesség alatt, tudna valaki segíteni?
- Spirál melletti terhesség jelei?Tud valaki segiteni?