Spirál melletti terhesség jelei?Tud valaki segiteni? (tudásbázis)
Én kb. 10 hónappal a felhelyezés után lettem terhes.
Másrészt én is azt mondom: irány az orvos! Akár terhes vagy, akár nem, látnia kell, hogy kezelni tudjon! Remélem, minden rendben lesz.
én is a 3. csemetémmel spirál mellett lettem terhes, de nem volt semmivel sem másabb mint az előző kettő- egyszerűen a vetélésnek nagyobb az esélye, de ha megmarad a baba, akkor minden oké lesz, spi miatt nem lesz baja
söpörj orvoshoz minél gyorsabban, mert komoly bajod lehet belőle, ha "csak" nyulladás, átterjerdhet a hashártyádra stb
Szia!
Nekem van egy ismerősöm, aki spirál mellett lett terhes. Előfordulhat, igen. De nem hiszem, hogy a felhelyezést követően csak egy év múlva. Nem tudom, hogy az előző gyerkőceiddel mennyi idő múlva lettél terhes? De végül is nem ez a mérvadó.
Szerintem első lépcsőben csinálj egy tesztet. Aztán sürgősen jelentkezz be a nőgyógyászhoz! A terhességnek nem tünete az egy hónapig tartó folyamatos barnás nyákos folyás. Lehet akár fertőzés, de lehet sokkal súlyosabb is a probléma, de nem akarlak megijeszteni.
Menj el orvoshoz!
1 éve helyezték fel a Mirena nevű spirálomat.1 hónapja folyamatosan folyik belőlem barnás nyákos időközönként véres valami.Pár napja hányingerem is van.
....?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Táppénz terhesség alatt, tudna valaki segíteni?
- Két napja tudok a terhességemről, de nagyon aggódok. Tudtok segíteni?
- Gyógyszer melletti terhesség
- Ajánlanátok veszprémi nőgyógyászt, aki támogatja a szoptatás melletti új terhességet?
- Ki mit tud az Intron A melletti terhességről?