Milyen öblítőt használjak, aminek marad is illata a ruhán? (tudásbázis kérdés)
Nekem a sárga és a narancssárga Coccolino volt az ász.Mostanában a kék Lenort használom. (csak azér, mert meguntam, nem azért, mert nem jo). A Silantol kipörsögnek a fiuk, nem használhatom.
Higítani meg nem szoktam.
nekem a kedvenc a narancssárga coccolino, és nagyon sokáig lehet érezni a ruhákon. Csak annyit mosok, hogy nem vehetek örökké, így rászoktam az Aldis fehérre, liliom, 4 l kb 370 Ft és nagyon illatos.
Amúgy az Aldis mosópor is jó szerintem.
Coccolino napérlelte narancs-orange rush nagyon sokáig megmarad a ruhán és jó illata van.
Én még szívesen használom a lila Silant is nem olyan intenzív mint a Coccolino de azt is sokáig lehet érezni.
Kösz az ajánlást, majd utánanézek:)
Igazatok van, többször előfordult, hogy változott az illat és elillant a ruhából is:(
Igen az tényleg jó volt , de már nem
Úgyanígy vagyok a folyékony ar..el ,annak is talán tavaly változtattak az illatán és azóta nem szeretem
Én 299-ért vettem piros Lenort (nagyon jó illat), 399-ért a Lenor Magnifique változatot, erre kíváncsi leszek, még nem használtam.
A Silan öblítők egyáltalán nem tartósak, addig érezni, míg vizesek a ruhák, utána elillan.
Azt mondják, hogy jók a "Lidl-szerek":)
Én nem használtam még.
Én Lenor Parfumelle-t használok, abból is a Magnifique vagy milyen nevűt. Nem biztos hogy jól írtam, valami hasonló. :)
Ha sokáig nem veszek fel valamit, akkor is érezni rajta, imádom! :)
És soha nem hígítom.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Szemölcs ellen mit használjak?
- Tudtok ajánlani olyan öblitőt, amelyik tényleg hosszan tartja az illatát?
- Tudtok olyan parfümöt, aminek hosszú órákon át lehet érezni az illatát?
- Melyik a kedvenc mosópor és öblítő duótok aminek sokáig érződik az illata?
- A kutyáim szétrombolják a kertemet. Állítólag van egy virág aminek az illatát nem szeretik... Tudja valaki mi ez?