Tudtok olyan parfümöt, aminek hosszú órákon át lehet érezni az illatát? (beszélgetős fórum)
Gucci Rush
Coty Ex'clamation (szerintem kölnivíz)
Olyan jó 12-13 évvel ezelőtt ez volt a kedvencem.
Meg az Escada-Moon sparkle is.
Avon Faraway,Avon Incandessence,de az elsőnek talan kicsit intenzívebb az illata....
HYPnose-csodás!
én első körben ezeket ajánlanám...
szeretem még a police és bvulgari parfümöket is,de ezeket már ritkábban veszem-mondjuk amugy is gyakrabban veszek parfüm deokat/edt/ és inkább tönbbször fújok magamra belőlük,olcsobbak is és tovább is tartanak,mert nagyobb kiszerelésben kapni őket:)
de ha parfüm,akkor az első 3 igazán szuper ;)
Givenchy Hot Couture .
Tartós ,de nem mindenki szereti.Én igen .
Calvin Klein - Eternity
Anyám illata. Levakarhatatlan.
Mikor tini voltam, néha loptam belőle. Kb. 10 nagy fújásnyit egyszerre. Te jóságos ég! 😂😂😂
Nem nagyon szoktam drogériában parfümöt vásárolni, de amikor próbáltam, a pirosat, az tartós volt.
A Montale - Jasmin full, nálam a jelenlegi kedvenc, ha "brutálisra" vágyom, meg hát tudnék még áradozni 1-2-ről, tényleg kellene is vmi parfümmániás csoport... :D
Mondjuk én szeretek mindig újakat kipróbálni, meg ha van miből válogatni, sokszor ezért inkább mintákat rendelek, de mondjuk nem is használok minden nap parfümöt.
Igen, éppen akartam írni, hogy a Far away Avon illat. Bár én elég sznob vagyok ezügyben, nem használok ilyeneket.
Az viszont meglep, hogy egy Gucci-ról írod, hogy tartós. Finom tavaszi virág illatot próbáltam tőlük, és mire átsétáltam a Müller-bolt másik oldalára, már eltűnt rólam. Visszamentem a parfümökhöz, és elmondtam a tapasztalatom az eladónőnek. Mire az volt a válasza, hogy ez általános probléma a Guccinál, hogy nem tartós az illatuk. Akkor mégis van, amire ez nem igaz.
Bocs a Far Away az Avon :D
Police parfümöket sokan szeretik, szerintem érdemes kipróbálnod, meg a CK parfümökből az édesebb illatokat.
A Gucci Rush I, az elég tartós, és nem annyira "tipikus cukis illat" -nekem.
Meg a Te orrod hamar megszokja ám a sajátodat, ezért nem árt csínján bánni az adagolással...:)
Calvin Klein Euphoria, ha lehet kicsit dragabb is.
Olcsobb kategoriaban a Zara parfumjei eleg jok.
Nekem a koronavirus megolditta a parfum kerdest:mindegyiket egyforman zavaro illatunak erzem, soha tobbet nem fogok elcsabulni semmire:-)
További ajánlott fórumok:
- Tudtok ajánlani olyan öblitőt, amelyik tényleg hosszan tartja az illatát?
- Tudtok még olyan ételt, aminek olyan sok neve lenne, mint ennek?
- Milyen egyszerű túrós receptet tudtok, aminek a tésztáját nem kell nyújtani?
- A kutyáim szétrombolják a kertemet. Állítólag van egy virág aminek az illatát nem szeretik... Tudja valaki mi ez?
- Kókuszos parfümöt keresek, elfogadható áron. Tudtok segíteni?
- Hol tudtok olcsóbban venni Pacco Rabanne: One Million Parfümöt? A szett lenne a legjobb (tusfürdő vagy dezodor és a parfüm)