Hol tudtok olcsóbban venni Pacco Rabanne: One Million Parfümöt? A szett lenne a legjobb (tusfürdő vagy dezodor és a parfüm) (tudásbázis)
5. abfefe2fd4
2010. nov. 16. 14:41
Huu.. nagyon szepenn koszonomm.. az egyiknell mar talaltam is elfogadhatoo arat:P
Szettet esetleg nem tudtok? Vagy probaljam meg majd honap vege felee, h hatha mar lesz karacsonyi ajandekkent??
4. Dolores007
2010. nov. 16. 14:20
3. Vanessza13
2010. nov. 16. 14:17
parfüm-plaza.hu,vagy parfümcenter.hu
2. -magnólia-
2010. nov. 16. 14:15
Mondjuk ebay-ről, ha nem sürgős.
1. abfefe2fd4
2010. nov. 16. 14:12
Sziiasztok!
Arra lennék kiváncsi, h hol tudtok olcsóbban ilyen parfümöt, de igazából a szett lenne a legjobb. (tusfürdő vagy dezodor és a parfüm)
A szett olyan alakú dobozban, amilyen alakja van a parfümnek (ilyen aranyrúd, vagy miaz:P).
Ha esetleg valakii tudja, h KÜLÖN A DOBOZT hol tudnám beszerezni ingyen, (de pár ezret szükség esetén adnék is érte) azt nagyon megköszönném!!
További ajánlott fórumok:
- Te elvárnád, hogy ha a fodrászod házhoz megy, akkor olcsóbban dolgozzon?
- Ügynökök járják a városokat, hogy lépjünk át egy másik gázszolgáltatóhoz.Ők lényegesen olcsóbban adják a gázt, mondják. Van ebben valami csa
- Ti mit tennétek? Vettem egy méregdrága Nike cipőt és néhány nap múlva 10ezerrel olcsóbban láttam ugyanazt máshol.
- Parfümöt keresek és tusfürdőt
- Hol lehet olcsóbban Playboy parfümöt venni? És mennyiért?Esetleg Pécsen?Vagy máshol?
- Szeretnék parfümöt rendelni! Honnan tudnám legolcsóbban megrendelni?