Milyen müzlit lehet tejbe keverni 2 éves lurkónak? (tudásbázis)
Elméletileg bármi allergizálhat (főként fehérjék), de vannak, amik ilyen szempontból erősebbek, és csak később ajánlottak (pl. glutén 6 hónap; tejsavó: 12 hónap; stb.).
Annyit mondanék még el, hogy az allergia kialakulásához ÁLTALÁBAN többszöri antigénbehatás (= az allergizáló anyag, étel többszöri fogyasztása) szükséges.
Nem tudom, nincs gyerekem, és mindenki belátása szerint cselekszik.
Ha kvázi natúr müzlit szeretnétek, akkor a Plusban kapható, piros zacskós, 1 kilós gyümölcsös müzlit (450 Ft) ajánlom, én is azt fogyasztom.
A Dr. Oetker-esnek magas a cukortartalma, a rendszeres adása nem igazán ajánlott.
Köszike, biztosan Holle, nem?
Igaziból arra gondoltam, mivel már régen sok foga van, hogy szokás e adni ilyesmit? Bár a mézes puffasztott búzapelyhet, vagy mit szívesen megeszi. Mostanában igen válogatós a kisúr :-)
További ajánlott fórumok:
- 6 hetes babának a Mecsek Baby Tea mivel ízesíthető? Tápszerrel lehet keverni, mert önmagában nem issza meg?
- Miket lehet belekeverni az alkoholba, hogy ihatatlan legyen, de ne legyen káros(abb) az egészségre? (Alkoholról való leszoktatás céljából)
- Ki hogy tudta meg itatni 3 éves gyerkőccel szükség esetén a smecta port?Mibe lehet el keverni esetleg?
- Fehér porcelántálban ki lehet keverni a hajfestéket vagy csak műanyagban és üvegben?
- Hogy lehet valamit úgy jól összekeverni hogy a tojáshabja ne törjön össze?
- Mivel lehet keverni a Spirulina port, hogy fogyaszthatóbb legyen?