Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogy lehet valamit úgy jól összekeverni hogy a tojáshabja ne törjön össze? fórum

Hogy lehet valamit úgy jól összekeverni hogy a tojáshabja ne törjön össze? (tudásbázis)


2010. márc. 1. 17:39
köszi a válaszokat
2010. márc. 1. 17:35
Először egy ki habot elkeversz a tésztával, ez összetörik ugyan, de a tészta lágy lesz, így már a többi habot bele tudod összetörés nélkül forgatni a tésztába.
2010. márc. 1. 17:33
Falapáttal,úgy hogy az edény oldaláról kezded és beforgatod a lapátot óvatosan többször és igy keveredik össze finoman.Nem úgy mint mikor levest keversz!Remélem érthető...
2010. márc. 1. 17:32
avgyis piskotát szeretnék késziteni de azt irj a köny hogy ovatosan keverd össze a tojásfehérjét és hogy ne törjön szét a kemményre vert hab
2010. márc. 1. 17:32

Én széles, lapos fakanállal szoktam, én inkább forgatom a masszában, mint keverem. Szépen lassan, hogy mindig az éle hasítsa csak a masszát.

Egyébként vmi olyasmit is szoktak írni, hogy ha a habhoz előbb adsz egy kicsit abból, amibe bele akarod keverni, akkor utána kevésbé fog összetörni.

2010. márc. 1. 17:32
Tojás fehérjét ez kimaradt bocsika
2010. márc. 1. 17:30
mit akarsz ossze keverni?
2010. márc. 1. 17:28
Sok szakácskönyv ezt irja de nem értem hogyan lehet ugy összekeverni hogy ne törjön össze.
2010. márc. 1. 17:28
Hogy lehet valamit úgy jól összekeverni hogy a tojáshabja ne törjön össze?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook