Megrepedt az üvegkancsóm csőre. Hogy lehet megmenteni, hogy ne törjön le? (tudásbázis)
Ha pont ilyet nem, másmilyent biztos lehet kapni.
De biztos nem csak ezt az egyet gyártották - esetleg nézz utána, hova szállítottak még, hátha van más boltban is.
Nem lehet több ilyet kapni...
És úgy indítottam a topicot, hogy szeretném megmenteni.
Elolvastam, és tök jókat röhögtem! :D
Köszi! :)
Vén vagyok és gyanakvó a mérgek kioldódását illetően. :D
Házilag maszatolni sem érdemes.
Üvegművestől is lehet tanácsot kérni, persze.
Addig ajánlom elolvasásra a kedvenc fórumomat. "Beszorult egyik poharam a másikba..."
Egy szó nem sok, annyi vita sincs benne! Lezárult, mert megoldódott a probléma, de sokszor elolvasom még, mert olyan aranyos. :D
Vannak szakemberek, aki foglalkoznak sérült porcelánok, kristályok javításával. Üveget még nem javíttattam, de biztosan foglalkoznak vele üvegművesek. (Nem kell restaurátor.)
Ismerek egy jó szakit közel a Keletihez.
A szélvédő azért más fajtájú üvegből készül. Várjuk meg a restaurátor válaszát, már küldtem neki üzenetet.
A pillanatragasztó cián-akrilátot tartalmaz, én nem használnám ebben az esetben.
Ha lehetne nem szilánkosra letörni akkor a pillanatragasztó szépen megfogja
Ellátogatsz egy üvegtechnikushoz vagy üvegcsiszolóhoz
vagy
a szélvédőjavítóhoz
Ez utóbbi kérdéses, mert a kőfelverődésnél van egy üreg amit ki lehet tölteni a megfelelő átlátszó műanyaggal és adott esetben polirozni
A szélvédős nem olcsó mulatság és erre biztos nem vállal garit, ha egyáltalán elvállalja. Max saját felelősségedre
Köszi Guruljka!
Mivel a szélvédőmet így megmentette a szaki, emiatt gondolom, hogy ez is menthető.
Nem szeretném kidobni!
Segítsetek légyszi!
Vettem egy üveg kancsót, de szállításkor megfeszülhetett, mert a csőre picit megrepedt. Nem pattant le belőle semmi, de nem szeretném máris kidobni, cserélni meg nem lehet, mert utolsó darab volt.
Az autók szélvédőjét is meg szokták menteni, ha kavics verődik fel rá, ezért remélem, hogy egy kancsóra is van megoldás.
További ajánlott fórumok:
- Te megmentenéd Illés bácsi cukrászdáját?
- Segítesz megmenteni a házasságomat?
- Ha elromlott az USB-ém elveszik minden adatom? Hogyan tudnám megmenteni?
- Van még esély megmenteni a kapcsolatot?
- Fájós fogamat a dokim úgy tudja megmenteni hogy idegölő gyógyszert tett bele 2 hétre majd gyökérkezeli. De baromira fáj...folyt.köv. 1 pont.
- Ha a babának megrepedt a kulcs csontja szüléskor mi a teendő?