Miket lehet belekeverni az alkoholba, hogy ihatatlan legyen, de ne legyen káros(abb) az egészségre? (Alkoholról való leszoktatás céljából) (tudásbázis)
most olvastam vissza egy kicsit.
A suttyomban iszogatónak lelki kezelés is kellene. Ha megleckéztetitek, nem otthon fog iszogatni, hanem tényleg elbújik és egyszerre többet fog inni, mert tudja, hogy abba nem pancsolnak bele. Azt gondolom, hogy így csak a megleckéztetők járnak rosszabbul ill. csak rontanak a helyzeten.
Felesleges pancsolni.
1. a rossz íz alkoholistát még el nem tántorított.látod, a kannás borokat is megisszák, meg a fgyállóból kevert is jól fogy.
2. ha nem is alkoholbeteg, de megissza a pancsot, az a lé ugyanúgy károsító hatású, vagy méginkább, mintha tiszta italt inna. A máját pl. hamarabb kinyírja.
3. leszokni - épp úgy, mint lefogyni kezdeni az agyban kell először. Ha ő akarja, inkább sikeres lesz, mintha a társ vagy a család.
Segíteni tudtok neki, de keressetek valami humánusabb ötletet :)
ennek mi értelme van?
fel nem fogom.
Említettem, hogy ismerős, NEM ÉN.
Tisztában vagyok vele, azért kérdeztem, hogy olyan, AMI NEM KÁROS. Csak rossz íze lesz tőle az alkoholnak, stb.
Nem vagyok hülye. :-)
A guttalax az jó.:D
Csak kell neki néhány óra, szóval az időzítésre figyelni kell.:D
Köszi a tippeket!
Suttyomban iszogatni szerető illetőnek lenne némi megleckéztetés...
Hashajtóra én is gondoltam, de bevallom őszintén, mivel az gyógyszer, nem merném bevállalni, hogy alkoholba keverjem...
Inkább valami ártalmatlan dologra gondoltam.
Nem tudom, a lisztet valaki próbálta már? Annak milyen íze lehet..? :-D
tökmindegy, ha alkohol van benne :DD
volt olyan ismim, aki katonaságnál bodzát szedett, és sunyiba erjesztették valami bunkerben :D
meg aki arcszeszt ivott...stb. :)
olyat lehet, hogy kevés alkoholfogyasztás után vizezed a sört, remekül fosat :DD meggondolja kétszer is ha nem olyan függő, hogy akar-e még inni :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet leszoktatni párunkat az ivásról?
- Kutyát a felugrálásról hogy lehet leszoktatni?
- Számítógép függő lett a férjem, hogy lehetne leszoktatni róla?
- Szoptatásról való leszoktatást ki hogy csinálta?
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- A párom nem tud lemondani az alkoholról