Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Milyen mentális és pszichoszomatikus következményei lesznek, ha olyan helyre megyek dolgozni, amihez nulla motivációm van? fórum

Milyen mentális és pszichoszomatikus következményei lesznek, ha olyan helyre megyek dolgozni, amihez nulla motivációm van? (beszélgetés)

21. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 30. 12:35
Ha megfelelő lesz a fizetés, előfordulhat, hogy a pszichoszomatikus következménye az ottlétednek a vásárlási láz lesz.
júl. 30. 11:28
Nekem volt egy olyan munkahelyem, ahova reggel fájó gyomorral, időnként hányingerrel mentem be. Egy darabig csináltam, aztán, amikor az egyik kolléganőm felmondott és tudatosodott bennem, hogy milyen eszeveszetten irigylem őt, akkor én is felmondtam. Utána találtam egy sokkal jobbat! Úgyhogy én nem adnám fel a helyedben! Keress új állást!
19. Kacsahercegno (válaszként erre: 18. - Lady Lavender)
júl. 30. 11:15
Amelyik évek óta vergődik egy szar munkahelyen, ahol a portás is többet keres, és ide meg redditre jár arcon pörögni, hogy mindenki hülye, csak ő helikopter.
18. Lady Lavender (válaszként erre: 16. - 94a06e9696)
júl. 30. 09:19
Ő melyik?
17. Lady Lavender (válaszként erre: 14. - PöttyösPanka)
júl. 30. 09:18

Szeretnék a saját macskàm lenni.

Ezt képzeld el egy katona dalban:

"Konzervet és szàraz tàpit felvàltva kell enni,

Héjja, élet, be gyögy élet..."

16. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 30. 08:03

Ugyanerre egy fórum egy napra nem volt elég?

Gondolod itt mást mondanak, és ha így fogalmazod meg jobban sajnálunk.

Más ugyan már leírta, de neked kell becsülnöd magad annyira, hogy olyat keresel, amit írsz. Egyébként meg minden munkában ki lehet teljesedni, akármilyen unalmas is. Attól még, hogy a többiek savanyúak, te még lehetsz nem az, ha úgy fogod fel, hogy ez egy munka, amit meg kell csinálni ahhoz, hogy legyen pénzed, bár az is elég kevés a másik fórumból kiindulva.

Nekem is volt olyan munka, amit annyira nem szerettem, de bementem, elvégeztem a dolgom, és délután 4-tól gondolni sem gondoltam rá.

Az egyértelmű, hogy a legtöbb ember nem az álommelóját végzi, és meggyőződésem, hogy a nagy részük nem szivesen kel fel érte reggel. Te csak egy leszel a sok közül...

15. semleges (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 30. 07:31
Az nem merült fel, hogy keresel másik állást?
14. PöttyösPanka (válaszként erre: 12. - Lady Lavender)
júl. 30. 07:12
Bezzeg az én macskám egész nap csak alszik. De azt legalább örömmel teszi.
júl. 30. 07:10
Vagy inkább fordítva. Milyen pszichés betegség tünete, hogy utálod az előző és a mostani munkádat is, és ahelyett, hogy ezen változtatnál, inkább csak sajnálod magadat?
júl. 30. 00:39

A Macskàm midig azt a melót itàlja, amit csinàl. Màr fujjol mielőtt belekezd.

Most visszamegy a régi helyére kicsit màs pozicióba. Màr most tudom, mire fog fújni 2 hónap múlva.

És ahelzett, hogy egyàltalàn keresett volna újat, visszamegy, mert hívták, és egyszerű.

Amúgy nyilvàn egyszerűbb lett volna eUsüst kanállal születni :P

11. Lady Lavender (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 30. 00:33
A szerződés, a fizetés, a munkakörülmények a céget minősítik. A munka amit csinàlsz, téged.
10. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 30. 00:30

Milyen következménye van annak, ha nincs bevételed?

Néha a xar meló is meló, amíg nincs más.

9. Amaunet (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 29. 22:43
Mi az akadálya annak, hogy olyan munkahelyet, munkát keress, amit szeretnél?
8. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 29. 21:37
Elöbb sorold hogy milyen mentális és pszichoszomatikus tüneteket vélsz felfedezni/ismerni, melyiktöl tartasz?
júl. 29. 21:30

2 motivációm van:

1. pénz, mégha nem is túl sok

2. közeledik a nyugdíj, egyszer csak vége lesz

Nem szeretem, de rutinból végzem.

júl. 29. 21:24
ezt nem vitatom írtam is. nulla motiváció. abszolúte zéró ingerenciám van itt bármihze is. semmi se érdekel a leghalványabban se. ez a munkahely nem tud olyan feladatot adni, ami engem a legcsekélyebb mértékben is érdekelni tudna. megcsinálom, de mintha fagyott szart kéne lapátolnom, kb annyi kedvvel.. de hát ez ilyen irodai háttérmeló,eleve halál unalmas, és ahogy elnézem, nem létezik olyna ember aki ezt kedvvel csinálná... van itt 20-30 ember még és mindegyik citromba harapott pofájú. amit meg is értek.
5. timycat (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 29. 21:23

A stressz az orvostudomány állása szerint magyarázat minden testi, lelki bajra.

Volt régen olyan kollégám, ő csak egy kis pihire vágyott a neki rossz munkahelyen, erre derült égből villámcsapásként 30-as évei elején jött egy rák az életében, onnan felállt, kemo, sugár, biológiai terápia, hormon kezelés.... és ugyanoda visszament, mert kell a pénz... most épp egy autoimmun betegség jött elő. Persze lehet a kezelések mellékhatása, de a stressz, a boldogtalanség, sikertelenség érzés biztos nem segített.

júl. 29. 21:21
0 motiváció = valószínűleg kiégés (már most)
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Timycat)
júl. 29. 21:15

hát a kiégés már megvolt az előző helyen ide már eleve kiégve jöttem.

és mi a folytatás? mi az a "bármi"?

2. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 29. 21:14
Jó esetben csak kiégés, rosszabb esetben bármi.
júl. 29. 21:12
Milyen mentális és pszichoszomatikus következményei lesznek annak ha egy olyan helyre megyek dolgozni amihez nulla motivációm van, nem is tetszik, minden nap mégis mintha a fogam húznák megyek és csinálom, de gyűlölöm minden percét?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook