Milyen márkájú botmixert és milyen kiegészítőkkel érdemes venni? (tudásbázis)
Nekünk Braun van, aprítóval, lassan 8 éves és nem esett még szét, pedig rengeteget használom, főleg az aprító részét. Elsősorban hagymavágásra, de ha pl. padlizsánkrémet vagy guacamolet csinálok, felaprítom a hagymát, után beledobom az összes többi hozzávalót, az aprítóval mixelem még egy pár percig és már kész is. :)
Ha valaki próbált már aprítóval, vagy botmixerrel krumplipürét csinálni, szerintem az tudja, miért lehet jó a külön pürésítő. :D Én próbáltam, nagy kár azért a krumpliért...
A sima fej,az alapkészülékhez képest mi értelme a burgonyapürésítő fejnek?Az is pürésít,nem?
Az elvileg jobb darabokhoz aprítót adnak,nem pedig pürésítőt.Gondolom egy 750W-os philips már mindent kibír :)
az aprítót hagymadarabolásra használtam, míg szét nem esett, philips :)
de jó mandula, dió durvára darálásához is, vagy fűszernövények aprításához
A 650-700 W az mindenképpen nagyon jó teljesítmény, mert az "átlagos" botmixerek teljesítménye 300-350 W körül van.
Nekem 350 W-os Bosch van, de teljesen meg vagyok vele elégedve, én főként krémlevesek készítésénél használom.
Az aprítóról sajnos nem sok lövésem van, mert nekem nincs, de már én is szemeztem vele :) Szerintem pl hagymavágásra lehet jó, és akkor megússza az ember a könnyezést, de biztos nagyon sok minden másra is lehet használni.
Én mindenképpen 650-700W-os Philips botmixerrel szemezek,mert eddig erre jutottam.
De gyakorlatban érdekelne hogyan működnek.
Például az aprító kiegészítőt konkrétan mire használja,akinek van?
További ajánlott fórumok:
- Milyen márkájú vérnyomásmérőt érdemes venni, ami kitart pár évig?
- Milyen márkájú laptopot vagy notebook-ot érdemes venni?
- Milyen dvd recordert érdemes venni, és kb mennyibe kerül egy jó márkájú?Azt mondják az olcsóbb mindent lejátszik, a drágább nem.
- Milyen márkájú botmixert érdemes venni?
- Milyen márkájú elliptikus trénert érdemes venni? Valamint mit kell figyelembe venni, egy ilyen gép vásárlásakor?
- Hol, mennyiért lehet olyan naplót venni, amit a terhesség alatt vezethetsz? (Nem olyat, ami meg van írva, és kiegészítgethető maximum.)