Milyen márkájú vérnyomásmérőt érdemes venni, ami kitart pár évig? (tudásbázis)
Nekem svájci gyártmányú Microlife van, elemmel és adapterrel is működik, már legalább 10 éve, hibátlanul teljesít. Microlife AG termékeinek magyarországi márkaboltja valamint szervize: 1094 Budapest, IX. Ferenc krt. 7.
Telefon: 217-1765 e-mail: bolt@6mikron.hu, [link] Voltam már náluk, csak jókat mondhatok. Árulnak adapetereket, kiegészítőket is.
Lehet hogy nincs egy perc,amíg méri a pulzust?Míg felfúj,meg leereszt nincs annyi?Erre még sose gondoltam, hogy őszinte legyek, nem figyeltem..
Mert csak a legvégén írja ki az eredményt,nem?Lehet hogy tényleg csak átlagol,de ha szabálytalan,az fél perc alatt is kiderül.
Nem sikerült megrendelni ..Kifogyott a készlet...:(
Egy másik helyen is néztem ezt ,kicsivel drágább volt,megrendeltem azt, de viszajeleztek, hogy csak másfél-2 hét múlva várható..:(
Rossmax típusú van nekünk.
Úgy 12 éves. Akkor 15 ezer volt az ára. Hálózatról is működik, illetve elemmel is.
Elégedett vagyok vele.
Előtte Omron volt, de az csak 3 évet bírta. Kiszakadt a pánt, amibe a levegő megy, és nem lehetett hozzá kapni újat, csak vérnyomásmérő árban....
Jól hangzik és jól is néz ki.
Nekem omron felkaros van.
Nekünk AEG van :)
Létezik olyan, amelyik ritmuszavart is észlel, erre kérdezz rá.
Az enyém nem ilyen lapos, ez már újabb széria.
Remélem beválik!
Ez nagyon jó ár!
Én meg vagyok vele elégedve.és nem tudom, hány személy mérési adatait is tárolja.:)
Majd írd meg, milyet vettél végül.
Szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Milyen márkájú laptopot vagy notebook-ot érdemes venni?
- Milyen dvd recordert érdemes venni, és kb mennyibe kerül egy jó márkájú?Azt mondják az olcsóbb mindent lejátszik, a drágább nem.
- Milyen márkájú botmixert és milyen kiegészítőkkel érdemes venni?
- Milyen markaju, jo minosegu televiziot erdemes venni(karacsonyri ajandeknak szantam)?
- Milyen márkájú botmixert érdemes venni?
- Milyen márkájú elliptikus trénert érdemes venni? Valamint mit kell figyelembe venni, egy ilyen gép vásárlásakor?