Milyen lehetőségek közül választhatok, ha fogpótlást szeretnék csináltatni? (beszélgetés)
Köszi!!
És ez mennyi idő volt mire készen lett?
Én nyáron csináltattam.
3as korona, 56ezer.
Nekem is szintén ötös volt, amit így pótoltunk, de így tulajdonképpen még két fogat elvesztettem a csiszolás miatt.
Az implantátum ilyen szempontból jobb, de egyébként drágább (jóval), időigényesebb, és vagy-vagy... mert nem biztos, hogy a szervezeted befogadja.
Egyébként a pótlás nagyon jól sikerült, a híd olyan mintha a sajátom lenne... senkinek nem tünt fel a különbség. Első éjszaka nagyon rossz volt (addigra már megszoktam, hogy nincs ott semmi), de azóta teljesem hozzászoktam már. :)
Szia! Nekem is most húzták a fogam (fogaim 3db) Az egyik pont az 5-ös. Szerintem az implantáció nagyon megéri és részletekben majdnem egy éven keresztül fizetgetheted! Úgyis lassan készül.
A fogad helyén a csontnak legalább 3 hónap kell mire újra elég erős lesz, aztán beültetnek egy csavarocskát, aztán megint várni kell, hogy a jól befogadtad-e az implantátumot, ha minden oké akkor építenek rá.
Ne aggódj azért nem annyira gázos, ha az ötös hiányzik, attól mosolyoghatsz, az rosszabb, ha depis-undok vagy ez miatt!
Sok sikert!
20 éves lány vagyok de sajnos ki kellett húzni egy fogam, gócos volt. Szörnyen el vagyok keseredve. Felső ötös fog, tehát éppen látszik ha mosolygok.
Utánanézegettem a pótlásoknak és elképedtem az árakon. Elsősorban Budapestiektől, kérdezem, hogy tudtok-e ajánlani olyan jó orvost, aki relatíve "olcsón" csinál egy pótlást.
Illetve azt szeretném még tudni, hogy a húzás után mennyi idővel lehet pótoltatni?
Legszívesebben elbújnék annyira igénytelennek érze m magam:((
További ajánlott fórumok:
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Mikor fogpótlást csináltattál, mennyire zavart, hogy lecsiszolt fogakkal kellett mászkálnod napokig?
- A fogaim nincsenek túl jó állapotba! Tud valaki olyan lehetőséget, hogy részletfizetésre csináltathatom meg őket?
- Hol tudok venni (vagy ha más lehetőség nincs csináltatni) olyan fűzőt ami tényleg funkcionál és nem csak dísz, vagy divatdarab?
- Útlevelet csináltatnék, de hazamennem Erdélybe drága, van rá lehetőség, hogy a Román konzulátuson megcsinálják, ha kérném?
- Szegeden, melyik fogorvosnál érdemes fogpótlást csináltatni?