Milyen húst nem ennél meg soha? Bizarr ételek topikja.... (beszélgetés)
Én asztánn már sokféle húst ettem,,húú,,az biztos,
De a denevért, patkányt, egeret, meztelencsigát, és a macskát biztos nem.
:)
Na és vegyünk elő egy kis gyömbért, mert az mindig van otthon! :))
Jól hangzik! :)
A viccet félretéve: tényleg oltári paraszt lehet az, aki kitépkedi a tyúk tollait! Biztos nem esik jól Neki!!
Sziasztok!Talán két évvel ezelőtt vettem egy kis könyvecskét:A 100 legjobb falusi étel.Na gondoltam,most aztán csinálok eredeti falusi töltött káposztát,meg fincsi falusi kajákat:o)Na de mikor elkezdtem olvasni a tartalomjegyzéket ,egy kicsit elment az étvágyam a falusi ételektől:SIlyenek vannak benne:Malac töke tojással,Sült vér,és ami teljesen gyomorforgató az a HAGYMÁS SÜLT PIÓCA!Böeeeee.Ha valaki kedvet kapott mégis rá,itt a recept:o)
10-15pióca
10dkg zsír
1 nagy fej hagyma
só
4-5 kövér,élő tyúkot megkopasztunk a mellén és a szárnya alatt.A lecsupaszított bőrre rakjuk a frissen fogott,éhes pócákat,és hagyjuk,hogy addig szívják magukat vérrel,amíg teljesen kigömbölyödnek,és maguktól leválnak.(A tyúkok nem tudják lecsipkedni,mert csőrük közül a piócák kihengerednek.)A vérrel teleszívott piócákat forró,hagymás zsíron megsütjük.Sós főtt krumplit vagy kását adhatunk hozzá köretnek.
Jó étvágyat hozzá:o)))
van ennek a kacsa tojásnak valami neve is...nem tom mi,de amit én láttam a tvben,ott lehámozta a héját és egészben ette meg...
a disznó agyról pedig annyit,hogy a disznóvágáskor a böllér mindig elvitte tőlünk az agyat,ő tojással ette,természetesen megfőzve...
igen, ilyet szoktak anyuék enni ( mondjuk a szoktak túlzás, kb. 1 évben 1x), de azt mondják,hogy nagyon fini, a kiskacsa tényleg ki van fejlődve, volt olyan amin volt már egy - két kis pihe :)
Én még soha nem kostóltam meg, nem visz rá a lélek.. :(
De ezt a kacsatojást egyben megfőzik, és le kell szedni a tojás héját... aztán meg mártogatják.
Nénikém meg szokott olyat enni, hogy a disznóagyat ( azt hiszem hogy disznó.... ), megpárolja, és azt is vietnami szószba mártogatva eszi meg....
befutott????hova????.:)))
az a nő minden szerintem csak nem szakácsnő...
elnézést azoktól,akik szeretik...
én akkor akadtam mi amikor a gyümölcs lekvárhoz fokhagymát tett,és ettől állítólag pikáns lett a lekvár....fúúúúúúúúúúú...
meg mikor mondta,hogy vegyük elő a hűtőből a maradékot,volt ott kaviártól kezdve a parmezán sajtig,minden...nekem a maradék a hűtőben nem parmezán,az tuti....parizer vég meg ilyesmi...:)
hamár a bizar ételeknél tartunk,nekem az is bizar,amit a mai főzős műsorokban sokszor kutyulnak...a hajam égnek tud állni sokszor,főleg amiket a Stáhl Judit szokott alkotni,összekeveri a szezont sokszor a fazonnal,és ahogy csinálja...ááááááááá.......gusztustalan...
ezek állítólag trendi kaják,én inkább gusztustalannak nevezném őket...
Én is inkább csak azt írom, amit eszem:
csirke, pulyka, ritkán sertés, még ritkábban marha.
Semmi más nem jöhet szóba.
Embert nem ennék,más minden jöhet:)
habár:):):):)
az éhség nagy úr!
soha ne mond hogy mindig és hogy soha....:)
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - ételekből
- Szólánc - ehető növényekből, ételekből
- 2008 áprilisban született babák topikja
- Igaz, hogy ha az ún. negatív kalóriás (Norbi U1-es) ételeket eszed jobban fogysz mintha nem ennél semmit?
- Babavárás: Megérzések, babonák, jóslatok, taktikák... tapasztalatok topikja.
- Érdi kutyások ismerkedős topikja!