Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Milyen húst nem ennél meg soha? Bizarr ételek topikja.... fórum

Milyen húst nem ennél meg soha? Bizarr ételek topikja.... (beszélgetés)

1 2 3 4
máj. 20. 14:10
Tücsköt, bogarat, tenger gyümölcseit, csúszómászókat, kétéltűeket.
máj. 20. 13:28
Majmot
máj. 20. 12:32

Én asztánn már sokféle húst ettem,,húú,,az biztos,

De a denevért, patkányt, egeret, meztelencsigát, és a macskát biztos nem.

91. globus
máj. 18. 11:20
Könnyebb felsorolni, amit igen. Jóval kevesebb.
2014. máj. 19. 07:45
cápahúst, mert az a bőrén keresztül adja le a vizeletét
2014. máj. 19. 07:43
kenguru hust,de a cicam szerette viszont.
88. grizus
2013. ápr. 19. 01:28
Kutya, macska, tengeri herkenytűk
2012. dec. 4. 16:46
nyúl, kecske, ló, kutya, macska
2012. dec. 4. 16:36
Semmit sem eszek meg, amit élve tálalnak, vagy élve sütnek, főznek, nyársalnak, illetve élve vágnak ki belőle részeket.
2012. dec. 4. 16:18
Ha húsnak számít a lárva meg bogár akkor azt nem.Ember húst nem ennék, illetve nyers húst (na jó nem akarok teljesen álszent lenni, a tatárbifsztek kivételt képez).Amíg viszont van csirke,marha,sertés,kacsa és liba addig nem agyalok ezen a kérdésen sokat.:-)
84. Dodi44
2011. márc. 26. 05:23
Polipot.
2011. márc. 26. 05:18
kigyóhúst nem ennék meg soha!!
82. 6c5f346e46 (válaszként erre: 80. - Borsicica)
2010. jan. 26. 16:08
meg parmezán,homár és kaviár is..:)))
81. 6c5f346e46 (válaszként erre: 78. - Levendula6)
2010. jan. 26. 16:07
nanáááááá...:)))
80. borsicica (válaszként erre: 78. - Levendula6)
2010. jan. 25. 23:37
hát igen, karácsonyra vettem sütibe 20 dkg, pottom 400-ért, neki biztos mindig van otthon:)
79. borsicica (válaszként erre: 73. - 6c5f346e46)
2010. jan. 25. 23:35
pfujjj, azért az kemény :(
78. levendula6 (válaszként erre: 73. - 6c5f346e46)
2010. jan. 25. 23:33

:)

Na és vegyünk elő egy kis gyömbért, mert az mindig van otthon! :))

77. levendula6 (válaszként erre: 76. - Wolf1973)
2010. jan. 25. 23:32

Jól hangzik! :)

A viccet félretéve: tényleg oltári paraszt lehet az, aki kitépkedi a tyúk tollait! Biztos nem esik jól Neki!!

2010. jan. 25. 14:31

Sziasztok!Talán két évvel ezelőtt vettem egy kis könyvecskét:A 100 legjobb falusi étel.Na gondoltam,most aztán csinálok eredeti falusi töltött káposztát,meg fincsi falusi kajákat:o)Na de mikor elkezdtem olvasni a tartalomjegyzéket ,egy kicsit elment az étvágyam a falusi ételektől:SIlyenek vannak benne:Malac töke tojással,Sült vér,és ami teljesen gyomorforgató az a HAGYMÁS SÜLT PIÓCA!Böeeeee.Ha valaki kedvet kapott mégis rá,itt a recept:o)

10-15pióca

10dkg zsír

1 nagy fej hagyma


4-5 kövér,élő tyúkot megkopasztunk a mellén és a szárnya alatt.A lecsupaszított bőrre rakjuk a frissen fogott,éhes pócákat,és hagyjuk,hogy addig szívják magukat vérrel,amíg teljesen kigömbölyödnek,és maguktól leválnak.(A tyúkok nem tudják lecsipkedni,mert csőrük közül a piócák kihengerednek.)A vérrel teleszívott piócákat forró,hagymás zsíron megsütjük.Sós főtt krumplit vagy kását adhatunk hozzá köretnek.

Jó étvágyat hozzá:o)))

75. 6c5f346e46 (válaszként erre: 74. - 874eb11dfd)
2010. jan. 25. 13:07

van ennek a kacsa tojásnak valami neve is...nem tom mi,de amit én láttam a tvben,ott lehámozta a héját és egészben ette meg...

a disznó agyról pedig annyit,hogy a disznóvágáskor a böllér mindig elvitte tőlünk az agyat,ő tojással ette,természetesen megfőzve...

74. 874eb11dfd (válaszként erre: 1. - 6c5f346e46)
2010. jan. 25. 12:47

igen, ilyet szoktak anyuék enni ( mondjuk a szoktak túlzás, kb. 1 évben 1x), de azt mondják,hogy nagyon fini, a kiskacsa tényleg ki van fejlődve, volt olyan amin volt már egy - két kis pihe :)

Én még soha nem kostóltam meg, nem visz rá a lélek.. :(

De ezt a kacsatojást egyben megfőzik, és le kell szedni a tojás héját... aztán meg mártogatják.

Nénikém meg szokott olyat enni, hogy a disznóagyat ( azt hiszem hogy disznó.... ), megpárolja, és azt is vietnami szószba mártogatva eszi meg....

73. 6c5f346e46 (válaszként erre: 72. - Borsicica)
2010. jan. 25. 12:35

befutott????hova????.:)))

az a nő minden szerintem csak nem szakácsnő...

elnézést azoktól,akik szeretik...

én akkor akadtam mi amikor a gyümölcs lekvárhoz fokhagymát tett,és ettől állítólag pikáns lett a lekvár....fúúúúúúúúúúú...

meg mikor mondta,hogy vegyük elő a hűtőből a maradékot,volt ott kaviártól kezdve a parmezán sajtig,minden...nekem a maradék a hűtőben nem parmezán,az tuti....parizer vég meg ilyesmi...:)

72. borsicica (válaszként erre: 69. - 6c5f346e46)
2010. jan. 25. 08:05
:D hogyan lett a híradósból befutott szakácsnő??!! élni tudni kell :)
2010. jan. 25. 07:22
csigát
2010. jan. 24. 18:53
Béka húst.
2010. jan. 24. 18:50

hamár a bizar ételeknél tartunk,nekem az is bizar,amit a mai főzős műsorokban sokszor kutyulnak...a hajam égnek tud állni sokszor,főleg amiket a Stáhl Judit szokott alkotni,összekeveri a szezont sokszor a fazonnal,és ahogy csinálja...ááááááááá.......gusztustalan...

ezek állítólag trendi kaják,én inkább gusztustalannak nevezném őket...

68. momo65
2010. jan. 24. 15:40

Én is inkább csak azt írom, amit eszem:

csirke, pulyka, ritkán sertés, még ritkábban marha.

Semmi más nem jöhet szóba.

2010. jan. 24. 11:24
mostanában kevésbé vonzódom a disznóhús felé...de egyébként nincs problémám húsokkal, bármit megkóstolnék.
2010. jan. 24. 11:14

Embert nem ennék,más minden jöhet:)

habár:):):):)

65. 6c5f346e46 (válaszként erre: 64. - 2abafd21b1)
2010. jan. 24. 11:00

az éhség nagy úr!

soha ne mond hogy mindig és hogy soha....:)

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook