2008 áprilisban született babák topikja (beszélgetés)
Szegényke, biztosan nem lehetett könnyű egyikötöknek sem.
Mi jól vagyunk, Bazsi egyre többett tud ellenni egyedül, de vannak nehéz napok, mikor egész nap nyüglődik.Most tettem le aludni, de meg kellett harcolnom vele, mert nem akkart aludni.Az apja átment a szomszédba számítógépet bűvölni és Bazsi ott kuporgott a bejárati ajtóban és várta.Már majd leragadt a szeme, de nem akart aludni.De ha nem teszem le akkor nem bírtam volna vele estig.Nagyon várjuk a tavaszt, hogy végre kimehessünk a kertbe.Már van neki hintája, meg homokozója.
Bazsinak is van olyan hogy napokig nem akar enni, mondtam is a doktornőnek mikor tanácsadáson voltunk, de mivel jól gyarapszik a súlya, azt mondta nincs gond.De azért mondta, hogy vegyünk neki Multikid étvágynövelőt.Még nem vettem, de majd kipróbálom.Multhét szerdán voltunk méreckedni és 8860g és 73 cm.Bálint mekkora.Fogyott mikor beteg volt?
Szia!A Markusovszky kórházban voltunk.Ott dolgozom én is.De az a pár nap tényleg rémes volt.Amióta itthon vagyunk mindenben más nem akar enni,szépen mondta már hogy baba meg ilyenek de mostanság azt sem csinálja.Sokkal nyugodtabb baba lett meg ilyenek...
Veletek mi újság?
Szia!Lehet, hogy a foga miatt van hasmenése, de ha nem múlik akkor szerintem vidd el a dokihoz, nehogy valami gond legyen.Meg van duzzadva az ínnye?Bazsinak, most felül egyszerre 3 is jön, nagyon meg van duzzadva és fehérlik is neki.Sokszor rágja a kezét és eléggé nyűgös.Ilyenkor bekenem az ínnyét Dentinox géllel.Szerintem segít neki.
Ma felrakjuk a gyerekülést a biciglimre kiváncsi vagyok mit fog szólni hozzá?Remélem tetszeni fog neki.
Az éjszakák mióta jobban van sokkal jobbak már két este is az ágyában aludt a kis drágám.Úgyhogy csak ez lehetett a baj.Mi is voltunk sétálni de Bálint azért bírja a babakocsit régebben pedig nem akart bent megmaradni.
Tegnap egész nap hasmenésünk volt lehet hogy a foga?
De ma meg nem volt semmi.
Sziasztok!Evinover örülök, hogy Bálint hamar meggyógyult.Az éjszakákkal hogy álltok?A helyén alszik?Nálunk nincs semmi újdonság, eddig elkerült a betegség.Gyönyörű idő van nálunk, voltunk is sétálni egyet, de Bazsival nem lehet sokat, mert hamar ki akar jönni a kocsiból.
Tegnap levette a zokniját és addig mutogatott oda mig odamentem visszaadni rá.Szószerint mutogatott a lábára, és meg sem mozdult.Annyira okos a kis drágám.
Bazsi is mindig lábujjhegyen lépeget, de nem is lép szinte szalad.Nagyon tetszik neki ez a közlekedési mód.Montam is neki, hogy tanuljon meg egyedül menni, mert nem bírja a derekam.
Sziasztok!
Hogyvagytok!Gyerkőcök,hogy viselik magukat?A betegek jobban vannak már?Minket eddig szerencsére elkerült ez az orrfolyós dolog,de nem is bánom!Remélem nem is fog elkapni semmi nyavaját!:)
Éjszakák milyenek?Nálunk változatlan!:( Aludt a lelkem olyan 2-ig a helyén, majd 3 fele felsírt és onnantól aludt fél6-ig és reggel mikor apa ment dolgozni megébredt, de nagy-nehezen sikerült visszaaltatnom, viszont a 3-as kelése után meg én nem tudtam visszacsucsulni, olyan fél4 körül még fent voltam!:(Remélem a mai éjszakánk jobb lesz!
Nem baj,ha gyermekem séta közben lábújhegyen lépeget még?Azt hallottam,hogy akkor ereszkednek talpra,ha biztonságban érzik magukat!Szerintetek?
Szia!Jobbulást Bencének!Mindenhol hallom, hogy betegek a gyerekek, remélem Bazsi kihagyja.Egyszer volt eddig náthás, de akkor 3 hétig.Most isnagyon nyüglödik, és az éjszaka is nagyon nyugtalanul aludt.Bár ha elindulok vele sétálni, akkor semmi baja, de annyira fáj a derekam.Ő meg mióta rájött, hogy kétlábon is lehet menni, állandóan úgy akar közlekedni, és nem fárad el.És már el akarja engedni a kezem, de hát még nagyon nem áll biztosan és akkor elesik.Szerintem akarna menni egyedül is, de még rákéne állni rendesen a talpára.A cipőt meg nem tűri meg a lábán, peddig úgy könnyebben menne.
Majd írd meg mi volt a dokinál.
Szia!Hogy telt az éjszaka?Van valami változás?Drukkolok neked, hogy maradjon az ágyában.Én már elrontottam.És még így sem alszom nyugodtan, mert ha nem is ébred fel én sokkal ébereben alszom, sokszor megfogdosom, hogy ott van-e./Pedig hát hova menne/
Bálint mikor áll akkor teli talpon áll?Mert Bazsi mindig spiccel és nem tudom, hogy az nem baj-e?
Sziasztok!
Nálunk is nyűgölődés volt tegnap egész nap,de biztos a front végett volt!Éjjel 2 óránként sírt fel szegénykém és már reggel 6-kor fent volt!Viszont ma nagyon jó baba!Már voltunk lent sétálni,a hó persze ömlik,de a kicsimet csak az autók érdekelték!:)Ma még mennünk kellene védőnőhöz,de majd inkább holnap,mert nagyon rákezdett a havazás,sőt még a szél is bele-bele kap!Köszi az infókat az étkeztetésről!-,amúgy általában mi 5x-ör eszünk egy nap,de van hogy becsúszik egy kis süti,tejszelet,kuki,stb...:)Vettemm ma egy üveg tápszert,Hipp-est!Mi a véleményetek róla?Este azt fogom neki adni,egy próbát megér!Ha átalussza az éjszakát,akkor mostmár tudni fogom,hogy kevés neki a vacsi!
Sziasztok!Vagyok csak tegnap elég nyügis napunk volt, Bazsinak semmi sem volt jó, ha felvettem tegyem le, ha letettem, akkor kapaszkodott, hogy vegyem fel.A mi éjszakánk is nagyon nyugtalanul telt,Álandóan csak mászott rám legalább 3X éreztem, hogy mindjárt leesem az ágyról.Remélem a mai nap jobb lesz, mert ez az szürke, esős idő engem is kikészit.Szerintem nagyon unatkozik, de így hétköznap hova is mehetnék vele?Az unokatesói iskolában anagyszülök dolgoznak.Tegnap beugrott a sogornőm a kislányával és Bazsi nagyon örült és sirt amikor elmentek.Igérték, hogy suli után ma bejönnek játszani egy kicsit.Remélem.
Bazsi is 5X eszik naponta, kb ugyanazt amit ti Evinover, csak este tápszer helyett tejpépet kap.
Ő is megeszik mindent amit mi, bár tegnap a lecsó nem izlett.De a sárgaborsó pürét nagyon imádja, azt meg mi nem.
Tegnap egész nap nem volt kaki, és du annyi volt, hogy a köldökétől a háta közepéig szaros volt.Meg is fürdettem egyből így a 7 órai programm kimaradt, lehet, hogy ettől is meg volt zavarodva kicsit.Mindig pontban 7-kor fürdünk, és ha kicsit késünk már reklamál.