Milyen hamar múlik el a férfiaknál a szerelem nélküli, gyakorlatilag kizárólag szexuális jellegű vonzalom egy nő iránt? (tudásbázis kérdés)
Az elmúlt hetekben volt egy "helyzetem"
Feküdtünk az ágyban, mondom a csajnak, "gyere ide" és átfogtam a vállát
Olyan ímmel-ámmal odabújt
Mondom, ha egy viharos éjszakán egy elhagyatott buszmegállóban meg akarnak erőszakolni, ugynígy viselkedj. Garantáltan "lekonyúlnak " és megúszod
:)
Perceken belűl elmúlt bármilyen ingerenciám
na ez az...tessék viccesnek lenni...mindjárt jobb.
egy mosoly-jel, és mindenki boldogabb.
:-)
Éljenek a Nők! illetve : Hajrá Csajok!
mert a nyitókérdéstől amúgyis elmegy a kedvünk, hát még az őszinte választól...az lesújtó lenne.(ha lenne)
ha a név kötelez(remélem is) akkor legyen nőnap, és döntsenek ők...
az ágyban már nem mindegy..?
küldök még egy sört...
Értem.
Akkor ez a "mindig a nők választanak" olyan, mint a "kivétel erősíti a szabályt"! :D
Lő, gól! :)
jaj könyörgöm... csak próbáltam kedves lenni a Hölgyekhez.... de ....úgy látszik fölément..
így jártam.
A név kötelez! ;)
Én azért ennél komolyabb magyarázatot igényelnék erre a felvetésre, hogy mindig a nő dönt!
Ha a pasi fut a nő után, az pedig igent mond, akkor a nő döntött.
No de ha a nő fut a pasi után, és a pasi mond igent, akkor is a nő döntött?
Hogy van ez?
Ezt melyik nonemu magyarazta be neked???:)
Szerintem ez a kijelentes az olyan nok mentsvara, akik nem birjak maguk elott bevallani, hogy igenis, egy-egy ferfi leveszi oket a labukrol es azt tesz veluk amit akar, vagy pedig soha nem voltak meg szerelmesek.
Mindenki valaszt, mindket fel valaszt. Senkire sincs raeroltetve, hogy azert az adott noert meg kell kuzdenie, ha onszantabol mar nem tenne.
először is rohatt írigy vagyok a nevedre...mert amikor meglátom, mindig jókedvre derülök(konkrétan felröhögök)..bocsánat, de vizuális típus vagyok. ami egyébként nagy csapás, mert mindig mást(is) látok, mint kellene..
hogy mindig a Nő (sic) dönt? igen...mi csak úgy hisszük, hogy levettük a lábáról.. pedig nem, csak hagyta, hogy küzdjünk..
jó, ez gyenge, de ez van..
Azt, hogy mindig a nő dönt, kifejthetnéd.
Milyen értelemben?
először is mi a szerelem? ... naugye..
nem kell ahhoz szerelem, csak baromi erős szimpátia...(ezt tévesztjük össze a szerelemmel)...nos lehetetlen meghatározni, milyen nőre repül rá egy pasi..horribile dictu..érzelem nélkül..
nincs csúnya nő(sem pasi)...az evolúció úgy rakta össze a pasikat, hogy állandóan készen álljanak a szaporításra...
ha ez megtörtént, akkor jónapot kívánok...persze ez kölcsönös lehet, mert azt is tudni kell, hogy mindig a nő dönt, csak mi hisszük, hogy nem...
szóval a kérdésre pontos választ nehéz adni(ha nem lehetetlen)
ja, még valamit... egy férfit a tesztoszteron megléte , vagy túltengése ösztökéli állandó vadászatra..ha egy kívánatos "vadat" meglát, és becserkészhető, akkor rárepül..aztán..
na, megyek visszafexem..
ásít..
Ha eleg egy hulye megjegyzes, akkor ott nincs semmilyen hormonalis befolyas. Mert amikor tenyleg van, akkor hidd el, mondhatsz akarmekkora marhasagokat, csak ajnaroz:)))
Teny, hogy total uncsi kapcsolatoknal biztos eleg egy mondat, de ott nem is volt kemia es hormonok, amirol te beszelsz. Ne fogjuk mar ra egy hulye megjegyzesre, hogy amiatt nem izgi egy csaj egy pasinak. Valszeg sosem tetszett neki igazan, ennyi
Nekem nem. Mindenki lehet idióta néha, igaz, ezt a jogot magamnak is fenntartom :)
A szándékos sértés, rosstindulat más természetesen.
Papucsban nem. Leginkabb balettcipoben, mert ebben tudok dolgozni is itthon barmit, es ha szoknya van rajtam, ahhoz is passzol, a magassarkut itthon nem hasznalom, de ha elmegyek itthonrol, akkor igen. Nem is tartom jo "benticiponek". Viszont a balettcipo az egyszeru es elegans is, es feldobhato mondjuk egy strasszkovel, masnival, ilyenek.
Sportcipot edzeshez hordok, vagy olyan helyekre, ahol kertben, fuvon stb. kell maszkalni. Pl oda nem illonek tartom az ovis rendezvenyeken, amiket a kertben tartanak, hogy tusarkuval evickeljek. Minden mas esetben magassarkuban szeretek lenni. De itthon jol erzem magam a balettcipoben es kapok pozitiv visszajelzest, ezert gondolom, hogy jo igy. Meg a papucsban utalom, hogy klaffog, elhagyod menetkozben, meg olyan otthonis, a cipo meg olyan, hogy barki betoppan, jol nezel ki, rendezett vagy:)
:DDDD
Ez is igaz! Ennyi ideig tart a csalisz bogyo hatasa;)