Milyen gyógynövényekből készített tea adható fél éves babának? (tudásbázis)
Keress egy jó fej gyógyszerészt, és kérdezd meg őt.
Nekem nagyon sokat segített.Mai napig homeopátiában is segít.
Szia Dus! Nagyon kellemetlen lehet, ha a picibabád náthás, Lillám 5 hónapos, (lekopogom) eddig nem volt vele gond, viszont ettől a hülye változékony időtől én is tartok, na meg átállás a fűtési szezonra kicsit a kicsiket is megkavarja.
Hipp-es gyógynövény teát adok a lányomnak, ebbe van kamilla, édeskömény, citromfű, ánizs, kakukfű. Úgy gondolom ezeket külön-külön is lehet adni+csipkebogyó is nagyon jó a c-vitamin miatt, de csak olyan teát érdemes, ami csipkehúsból készült, nem pedig filterből.
Ha úgy veszed észre, hogy nem jó a sterimar, akkkor próbáld ki szerintem az Euphorbium comp.-Heel orrsprét, ez homeopatás szer és a természetgyógyászom ezt ajánlotta, hogy nagyon jó, ha a pici orra be van dugulva.
Ha teát főzöl akkor csepegtethetsz a teácskájába egy kis Cebion cseppet. C-vitamin csepp, napi 6-8 csepp csecsemőknek, segít egy kicsit az imunrendszerüket feltornázni.
Ennyi jutott eszembe. Remélem minél hamarabb meggyógyul a babád.
Szia Kata!
Köszi a tippet! A csipkebogyót már kapta, de nem nagyon ízlik neki! A hársra tippeltem én is, de nem mertem még neki adni! Meg fogom próbálni! Köszike!
A kisfiam fél éves és már 2 hete náthás, taknyos. Hiába szívjuk le az orrát, Sterimar spray-vel mossuk, csepegtetünk, akkor sem dugul ki neki! Nehezen alszik el és még nehezebb neki a szopizás! Párásítunk, sólámpát is használunk, de eddig semmi változás.Voltunk orvosnál, de a gyógyszer, amit 1 hétig szedtünk, semmit nem változtatott a dolgon. Ezért próbálkoznék a gyógyteával, de nem tudom, melyiket lehet neki adni és melyiket tilos!
Ha valakinek van valami tanácsa, ötlete, szívesen fogadom! Bármi érdekel, ami segíthet a picikémen!
További ajánlott fórumok:
- Kutyámat behoztam a lakásba, de ígysem bírja a tűzijátékot nagyon sír hiába nyugtatom. Alvássegítő gyógynövénykapszulát adhatok neki?
- Adható székrekedéses babának banán?
- Köhögés ellen mit adhatok a babának?
- Melyik at a ginko biloba gyógynövény készítmény, amelyik a legtöbb hatóanyagot tartalmazza és könnyen beadható cicának?
- 4,5 hónapos babának Beba Sinlac vagy Milumil Sinemil adható?
- Mikortól adható a babának eper, málna, kivi?