Milyen fogamzásgátló módszert ajánlanál? (beszélgetés)
A legbiztosabb módszer a szamba.
Élvezz a szamba!
:-)
AAzon nem gondolkoztatok el hogy a párod védekezzen de nem óvszerel.
írtad hogy már nem akartok több babát
Köszi a válaszokat!
A naptárazás, megszakítás nálunk nem elég. A lányom kb. a mensi utáni első héten megfogant, de a fiúra sem kellett várni. Szóval csak tuti módszer lenne jó. Na igen, ne szeretkezzünk :D
Ez a Lea nevű valami érdekesnek tűnik, de mivel semmi szakmai hátteret nem találtam hozzá, így nem tartom megbízhatónak.
A kúp, krém sem garantálja nekem eléggé, hogy ne essek teherbe, illetve használat szempontjából kellemetlennek tűnik.
Semmi más? Ettől tartottam...
Sajnos szinte minden hormon alapú.
Én nuvaring-et használtam, nekem ez vált be a legjobban. Ez is hormon alapú de legalább nem szájon át kell szedni és nem kell vele minden nap bajlódni, csak havonta 2x1 perc (betenni meg kivenni).
Szia!
Én kizárólag az óvszert ajánlanám mégis... a fogamzásgátlóknak csomó mellékhatása van.
Sziasztok!
Van két gyerekem, egyelőre többet nem szeretnék, majd talán pár év múlva. Nem tudom mivel védekezzünk. Eddig óvszert használtunk, de sokszor problémás a használata, illetve jó lenne anélkül szeretkezni. A hormonoktól tartok, mert így is van visszerem. A többi amikről hallottam sem tűnik praktikusnak (krém, kúp stb.), bár még nem próbáltam. Ti mit választanátok a helyemben? Mit választottatok, mit választanátok?
További ajánlott fórumok:
- Kezdő cicásnak mit ajánlanál. Honnan vegyen cicát? Menhely, tenyésztő? Milyen kezdő csomag kell a cicákhoz?
- Tudtok olyan biztos fogamzásgátló módszert, ami nem az óvszer, és nem is tabletta?
- Milyen fogamzásgátlási módszert javasoltok? 3 hónapja szültem, szoptatok és nem igazán bírom a tablettákat, na meg a spirált sem.
- Ha az első levél fogamzásgátló szedése mellett kellene használni egyéb fogamzásgátló módszert is, azt beleírnák a gyógyszer leírásába?
- Szülés után milyen fogamzásgátló módszert javasolnátok? Fogamzásgátló tablettát nem szedhetek (trombózis hajlam miatt)!
- Dalia fogamzásgátlót szedők, mikortól nem használtatok óvszert vagy más kiegészítő fogamzásgátló módszert?