Ha az első levél fogamzásgátló szedése mellett kellene használni egyéb fogamzásgátló módszert is, azt beleírnák a gyógyszer leírásába? (tudásbázis kérdés)
Tegnap megjött. Már péntek óta iszonyúan "égett" odabent mindenem, és fájt a mellem. Vasárnap már görcsoldót kellett bevegyek, és migrénem is lett. Tegnap meg szokásos ájulás közeli állapot és egész napis fekvés volt a "programom". Imádom, hogy nálam nem enyhíti a pms-t a bogyó. És mostmár emlékszem, hogy régen is ugyanígy volt, még panaszkodtam is a nőgyógyásznak, hogy nincs-e valami a szörnyű pms-re, az volt a válasza, hogy szüljek egy gyereket, és elmúlik...:-S
De már csak egy levelet fogok beszedni, aztán többé nem lesz az életemben fogamzásgátló, az tutifix.
Csak azért, mert nem állt benne, illetve azt írták, hogyha nem a menstruáció első napján kezdem el szedni, akkor kell 2 hétig más fogamzásgátlást is alkalmazni. Ebből arra következtettem, hogy egyébként nem.
De kicsit megijedtem, mert ma kellene lennie az ovulációmnak, és a nyákom hasonlít is arra, amilyennek lennie kellene, és tegnap együtt voltam a párommal.
További ajánlott fórumok:
- A fogamzásgátló gyógyszer véd a 7 napos szünet alatt is?
- Regebbtol huzodo, eros korpasodas eseten mit tanacsos hasznalni(kozmetikum, gyogyszer)?
- Tudna valaki olyan jó, és hatékony fogamzásgátló gyógyszert ajánlani, amiben nincsen laktóz?
- A közgyógy kártyát fel lehet máshol is használni a gyógyszertáron kívül?
- Milyen fogamzásgátló gyógyszert szedsz?
- Terhesség fogamzásgátló gyógyszer mellett