Terhesség fogamzásgátló gyógyszer mellett (beszélgetős fórum)
mit tegyek akkor ha lehet hogy terhes vagyok de szedek fogamzás gátlót? most vagyok a 7 napos szünetben. meg jött a mennsim de máshogy mint szokót.
most aszt várom hogy el múljon és csinálok egy tesztet. ma kéne be vennem a gyógyszert. várjak vele a teszt eredményéig?
Ne viccelj, öt teszt után még mindig azt hiszed, terhes vagy??? :)))
szerintem próbálj meg kicsit lelazulni. :)
Sziasztok!
Lassan egy éve szedek tablettát, (mindig rendesen szedem) és eddig nem volt semmi gond, de két napja állandóan szédülök, nemcsak egy bizonyos időszakban, hanem folyamatosan kóválygok... :S Viszont a mesim rendesen megjött eddig, és 5 terhességi teszt is negatív lett. (A legutolsónál elvileg másfél hónapos lennék:S, de az is negatívat mutatott) Feleslegesen hülyét nem akarok csinálni magamból a dokinál, hogy ezek után is arra gyanakszom, hogy terhes vagyok. Lehetséges lenne szerintetek? Vagy már csak bebeszélem magamnak? Köszi a válaszokat! :)
Sziasztok! Nemrég múlt egy éves a kisfiam, aki bogyó mellett jött össze. Harmonet-et szedtem, nem hagytam ki, nem voltam beteg, egyszerűen csak nagyon nakart jönni!:D Nem is baj..:)
(azért azóta injekcióval védekezünk..)
Én is tri-regolt szedtem a 21+7est és nem lettem terhes:-D
A nagy néném is a tri-regolt szedte és ő sem esett teherbe mellette.
Nem az óra-perc számít, hanem a napszak.
Biztos,hogy nem az egy óra eltérés miatt lett terhes, hanem amúgy is az lett volna.
12 óra simán belefér szerintem.
Viszont arról megoszlanak a vélemények,hogy a gyógyszerszedési szünetben, vagyis abban az egy hétben teljesen védett-e az ember.
Én speciel rengeteg nőgyógyász (főorvos) véleményét olvastam, akik mind határozottan állítják,hogy a szedési szünetben más módon is védekezni kell, mert csökken a hormonhatás.
Én 9 évig megállás nélkül szedtem f.gátlót, néha csak másnap vettem be, és sohasem lettem terhes, szerintem kicsi az esélye a terhességnek.
De minthogy a napszak a fontos a szedéskor, így persze nem kizárt.
Én még gyógyszer nélkül sem. :) :(
Egyébként a fogamzásgátló tabletta sem nyújt 100%-os védelmet, így a használatával is létrejöhet a terhesség.
További ajánlott fórumok:
- Esett már valaki teherbe fogamzásgátló mellett? Terhesség jelei?
- Ha az első levél fogamzásgátló szedése mellett kellene használni egyéb fogamzásgátló módszert is, azt beleírnák a gyógyszer leírásába?
- Terhesség gyógyszer mellett...?
- Gyógyszer mellett terhesség?
- Terhesség fogamzásgátló mellett
- Nem kívánt terhesség fogamzásgátló mellett