Milyen fogamzásgátló gyógyszert szedsz? (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap voltam a nőgyógyásznál és Ő is a Mirena-t ajánlotta. Adott róla egy tájékoztató füzetet is. Valahogy nem vonz a dolog, sőt mikor megmutatta úgy döntöttem, hogy inkább maradok jól bevált gyógyszeremnél. A gyógyszerre azt mondta, hogy amit én szedek azzal semmi gond, nagyon minimális hormontartalma van és nyugodtan szedhetem. Szóval a kolleganőm valamit nagyon félreértett. Semmiféle műanyag gyűrű nincs.
Én ugy tudom,hogy amiről te beszélsz az nem gyűrű hanem a Mirena. A gyűrű, az 3 hétig hat csak és utána cserélni kell.
A mirena 5 évig van fent addig folyamatosan adagolja a hormoont Olyan mint egy spirál csak műanyagból van és 44000ft az ára.
Szia!
Én a Milligest szedem már több mint 5 éve, nekem bevált.
Most hallottam egy gyűrűről amit a méhen belül helyeznek fel, 5 évig nem kell mellette szedni semmi gyógyszert, nem kell védekezni, mert a gyűrű olyan célt szolgál mint a tabletta. Naponta adagol. Igaz nem olcsó, de 5 évre elosztva nem drága, csak egyben kifizetni (60 eFt). Az idő alatt míg a gyűrű fent van nincs havi vérzés sem. Akinek van már ilyen semmi problémája vele és jól érzi magát.
Szia!
Én 22 leszek januárban. 5 éve szedem a Tri-Regolt! Sokan mondták, hogy az nagyon rossz gyógyszer, mivel sok a mellékhatása. Én egy mellékhatást sem tapasztaltam az elmúlt öt év alatt.
'bekiabálásszerűen' éedekelne,hogy ki hány éves mit szed és szüílt e már illetve mióta szedi azt a fajta gyogyszer
köszi
További ajánlott fórumok:
- A fogamzásgátló gyógyszer véd a 7 napos szünet alatt is?
- Milyen fogamzásgátlót használtok gyógyszeren kívül? Hogy vált be?
- Milyen fogamzásgátlást tudnátok ajánlani, ha gyógyszert nem szedhetek?
- A fogamzásgátló tablettákat milyen típusú gyógyszerek közömbösítik?
- Milyen gyógyszerek gyengíthetik a fogamzásgátlók hatását?
- Milyen tapasztalataitok vannak a kiterjesztett ciklusú fogamzásgátló gyógyszerekkel kapcsolatban?