A fogamzásgátló gyógyszer véd a 7 napos szünet alatt is? (tudásbázis)
:DDDDD
Végülis, sikerült.
Ertem eeen :) Orulok, hgy mar jobb a kedved. Csodalkoztam is, hgy magadra vetted, mert mar tobbszor osszefutottunk forumon es eddig sosem volt problema.
Lehet, mar elotte felhuzott vki es azert ertelmezted az enyemet is maskepp!? :)
Nem tartozom a Yoda fan klubba, bocsi :)
"Feltetelezi"...
A peteres menetevel kapcsolatos mondandom legalabb meg fogant, mas nem fog.
Megnyugtatlak, személyesen is roppant cinikus vagyok, az enyéimmel nagyon jókat röhögünk egymáson és magunkon. Kedvenc szórakozásunk a vérszívás.
(Pedig neked nem is válaszoltam sem kioktató sem lekezelő hangnemben, biztos nem ment át a szándék rendesen.)
"Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld!" :) Yoda
Köszönöm, hogy segíteni PRÓBÁLTÁL :), ellenségről senki nem beszélt, csak arról, hogy burkoltan célozgatni arra, hogy a másiknak milyen hiányosságai vannak, eltér a lényegtől és azt feltételezi, hogy a valódi szándék nem a válaszadás, hanem a beszólás...hát bocsi, hogy nem tapsolok neki.
Konkretan, nem tartom magam "agressziv kismalacnak" es normalisan probaltam neked valaszolni.
Ha viszont ilyen stilusban nyomod a valaszt, akar az is lehetek...
Annal viszont ertekesebb az idom, hgy egy ilyenbe belemenjek, segiteni probaltam, de ugy latszik, azt sem tudod felmerni, ki az "ellenseg"
A konkret hianyossag, amire gondolok : a fgalmzasgatlok lenyeg az, hgy megakadalyozzak a peteerest, s mivel nincs erett pete, ezert nincs minek megtermekenyulnie, tudtommal. Mar, ha normalisan szeded, nincs hasmenesed, nem hanysz, stb...
Amugy meg, ha annyira bizonytalan vagy,miert nem hivtad fel a nogyogyaszodat,PL?
Álljon már meg a menet azért ne haragudjatok, de nem egy olyan kérdést tettem fel, amire nem lehet cinikus fröcsögés nélkül válaszolni, még akkor sem, ha talán tényleg egyértelmű a válasz, bizonyos helyzetben az ember akkor is megkérdezi, ha nyilvánvaló, attól még nem kell retardáltnak nézni senkit. Dehát itt biztos mindenki rohadtul okos és tökéletes...
Vannak itt a hoxán ennél sokkal ostobább kérdések is, amikre meg lelkesen válaszolgat mindenki...
Maximalista lévén én konrétan a kérdésemre kerestem a választ a tájékoztatóban is, de úgy nincs benne, ahogy én szeretném és totózni meg nem szeretek...ezért gondoltam akinek van ebben nagyobb tapasztalata az majd megnyugtat...ENNYI!
Már elfelejtettem mennyi "aggresszív kismalac" van itt a hoxán, nyilván személyesen is mindenki ilyen cinikus lenne ugye? ;)
Az érdemleges, normális válaszokat köszönöm!
Tuti hogy benne van.... [link]
itt is írja...ha hányás,hasmenés van,nem tud felszívódni így hatni sem tud.Ilyenkor a tabletta szedését folytatni kell,de mással is védekezni kell!
Kétlem hogy ez a tiédbe nincs benne..ja és nyugodt vagyok :D
További ajánlott fórumok:
- Tudna valaki olyan jó, és hatékony fogamzásgátló gyógyszert ajánlani, amiben nincsen laktóz?
- 7 napos szünetben is véd a fogamzásgátló?
- 1 fogamzásgátlo tablettát nem vettem be.a 7napos szünetben használtunk gumit, a következö levél elkezdésekor védett leszek?
- Érdemes 1 hónapos szünetet tartani fogamzásgátló szedése közben?
- 17 hónapos kisfiam szopizását (főleg elalvás előtti) gyógyszeres kezelésem miatt szüneteltetnem kell (kb.2hét).Te hogyan vészelnéd át?
- Ha új fogamzásgátlót szeretnék szedni, kell valamennyi szünetet tartani a két gyógyszer között?