Ha új fogamzásgátlót szeretnék szedni, kell valamennyi szünetet tartani a két gyógyszer között? (tudásbázis)
6. mreich
2008. dec. 29. 09:52
Olvasd el a betegtájékoztatót, ha már kiváltottad a gyógyszert, vagy keresd meg a neten. Abban biztos benne van, hogyan kell szedni más fogamzásgátlók után.
Én Triodenát szedek, annak a tájékoztatójában pontosan le van írva, hogyan - milyen szünettel, vagy szünet nélkül - kell szedni más fajta - egyfázisos, háromfázisos - fogamzásgátlók után.
5. Huncutka84
2008. dec. 13. 00:48
Megkérdeztem anyum, ő a Richternél dolgozik (összes fogamzásgátló tőlük származik MOon)
Azt mondta, hogy ez a fajtától függ... A régieknél, még akkor is kéne 4 évente szünetet tartani, ha nem váltasz. Az újakat nem kell szüneteltetni!
4. d5b0648c35
2008. dec. 12. 23:51
Én annó, Lyndinette-ről váltottam Yadinra és semmi szünetet nem kellett tartanom. Nőgyógyászom se mondta, hogy kellene...
3. e004ab8014
2008. dec. 12. 23:41
Pedig ezt a nőgyógyász tudja megmondani. Nyilván attól is függ, hogy melyik az a két gyógyszer, meg a te egyéni adottságaidtól is...
2. b.szinti
2008. dec. 12. 23:39
( a nőgyógyászokban már nem hiszek!!!!!)
1. b.szinti
2008. dec. 12. 23:39
Ha új fogamzásgátlót szeretnék szedni, kell valamennyi szünetet tartani a két gyógyszer között?????Vagy ugyanúgy szedjem mint a régit??
SEGÍTSETEK LÉGYSZI!!
További ajánlott fórumok:
- A fogamzásgátló gyógyszer véd a 7 napos szünet alatt is?
- Tudna valaki olyan jó, és hatékony fogamzásgátló gyógyszert ajánlani, amiben nincsen laktóz?
- Milyen fogamzásgátló gyógyszert szedsz?
- Terhesség fogamzásgátló gyógyszer mellett
- Tudnátok ajánlani olyan védekezési módszereket, ami nem gyógyszer, nem gumi és nem is spirál? Létezik férfi fogamzásgátló?
- Bogyós fogamzásgátlás esetén kell-e várni valamennyit a babavállalás és a bogyó szedésének abbahagyása között?