Milyen farsangi jelmeze lesz gyermekednek? (beszélgetés)
Balázs Imre József: Darth Vader
"Én vagyok a sötét lovag,
De csak ha kívülről néztek.
Van belül egy kis zseblámpám,
Felgyújtom, s belülről fénylek.
Kardom is van, narancssárga,
Vágok vele vasat s jedit,
Kellek majd egy végső harchoz,
A sötét oldal néha segít."
"Sisakom rácsos tetraéder,
Köpenyem vészesen suhog,
A fénykardról mindent tudok
– És borzasztóbban nem szuszog
Senki, mint én, Darth Vader."
László Noémi a szerző
Sziasztok
Dart wader jelmezhez valaki nem tud egy pár soros versikét?
Sziasztok!
A kislányom osztálya egységesen öltözik be, lego-k lesznek. Az elképzelés az, hogy kartondoboz lesz a "testük", medvesajtos dobozokkal megoldva a pontok rajta.
A karton hagyományos barna, azt kellene lefesteni-bevonni....
Kérdésem, hogy mi lenne a legjobb erre és egyben nem túl drága?
Spray-festék? Akril? Tempera?
Kb. 12-14 dobozt kellene bevonni-lefesteni....alapszínekre gondoltunk: kék, zöld, sárga és piros....
hát ez óriási!!!! :D
sokkal kevesebb meló,mint a varrás, és nagyon hatásos! :)
Tavaly a gyerekem mignon volt, kantáros farmer, sárga póló és egy általam eszkábált maszk formájában.
Idén még én sem tudom. Lehet, hogy benézek egy turiba és majd onnan veszek valamit. A kirakatokba már kirakták az angexben.
Ezt nézd! :DDD Kartonbagoly
Szia! Én tavaly bagoly jelmezt varrtam. Igaz,kislányoknak, de a minta amiről néztem, kisfiús bagoly jelmez volt. Szerintem nagyon jól sikerült. Filcanyagokat vettem 4 féle színűt, abból pajzs alakú "tollakat" vágtam ki. Egy hosszú ujjú póló elejére nyaktól az aljáig rávarrogattam. Bagoly álarcot varrtam hozzá.
De sima sísapka fazonú sapira is lehet bagolyfület varrni.
Valaki segítene?
Kellene még egy ötlet 10 éves fiúnak. Nem elcsépelt (pókember és társai) és saját készítésű jelmezt szeretnék, amit nem túl bonyolult megcsinálni sem.
További ajánlott fórumok:
- Ma reggel tudtam meg, hogy este farsangi buliba megyünk.Kb.20-an leszünk.Sütit kell vinni.A gond az, hogy nem tudok sütni...
- Mit csinálsz, ha lejár a gyesed és gyermeked ovis lesz?
- Mi lesz a farsangon a gyermeked? Ötleteket várok...
- Tippet kérek a 9 éves nagylányom farsangi jelmezére!
- A kislanyom torpe lesz a farsangi balon, na de milyen egy torpe jelmez? Adjatok tanacsot
- Gyermekem a farsangi bálon ..... lesz / volt.