Mi lesz a farsangon a gyermeked? Ötleteket várok... (beszélgetés)
egy óvszer a fejére, és ő lehet az I....en f....a
:D:D:D
Az enyémek: jó tündér, orvos
Az enyém tavaly ninja volt, azelőtt meg annyira tetszett neki a bűvész jelmez, hogy két évben is az volt. Egy sima ünneplős fekete naci, fehér ing, varrtam egy egyszerű megkötős köpenyt, férjem egy hatalmas, magas cilindert csinált hozzá kartonból. Régebben kaptunk egy bűvészdobozt, abból kivettük a pálcát és megtanult 2-3 trükköt. Nagy sikere volt.
Idén már iskolás és fogalmunk sincs, hogy mi legyen - még neki sem :(
Nagyfiam ovis korában talán kétszer is volt jedi. Egy hosszú, barna köpenyt varrtunk neki jó nagy kapucnival, kapott hozzá lézerkardot, ami még villogott is. Imádta.
lányoknál:
törpilla
királylány/ hercegnő
varázsló
virág
boszorkány
Nekünk tavaly a nagy spongyabob volt-dobozból készítettem nagyon jó lett, a kicsi meg hófehérke volt (gyönyörű abroncsos ruhában) varrtam hozzá fejpántot.
Most a nagy nem akar ötletes jelmezt pedig háztetőn lévő fészket csináltam volna és ő lett volna benne a gólya csőrében meg egy béka vagy pólyás baba-cica vagy boszi akar lenni-azzal nyerni nem fog, de ha abban érzi jól magát..., a kicsi meg hercegnő lesz van szép ruhája még süveget kell hozzá készítenem.
Az oviban általában ezek nagyon mennek:
-pókember
-csontváz
-ben10
-harcos
-valami állat
-(mesehős)
További ajánlott fórumok:
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- Kertemet szeretném csinosítani. Egyszerű ötleteket várok pl.szalonnasütőhely, grillező, medence a gyerekeknek, virágágyások, stb.
- Hogyan lehet házilag megnézni, hogy a hálószobában hol megy a vízér? Csak pozitív ötleteket várok!
- Iskolai ötleteket gyűjtsünk! Tantárgyakkal, tanulással, neveléssel kapcsolatban milyen jó tapasztalataid vannak gyermeked iskolájában?