Milyen ez a rendszer? Orvostudakozón nem válaszolnak a kérdésemre. (tudásbázis)
Igen, én épp a kihagyott szemek miatt tekintek rá most úgy, mintha most kezdenéém , és legelső leveléem lenne.
És ahhoz az van írva hogy rögötn véd ha menzesz első napján veszed be, de ha a 2-5. iken, akkor a 7. naptól....
És én 2-3. on vettem be..tehát elvileg elég nem?
Én sem ismerem, ezt a gyógyszert, de ha egy szemet is elfelejtett már bevenni az ember, akkor is kell máshogy védekezni!
Legalább is mikor még szedtem fogamzásgátlót, azon a vényen, ez szerepelt!
kicsit bonyi...én kiírhatom...
Évek óta szedek Diane35-t.
Múlt hónap végén az utolsó szemeket elfejtettem bevenni. Kedd az utolsó napom, előtte héten kimaradt csütörtökön, pénteken, szombaton. Vasárnap kezdtem el ezeket pótolni, szerdán vettem az utolsó szemet.
Menzeszem megjött , amikor szokott.
A szedést folytattam tovább, ahogy szoktam, szerdán az első szemmel. ( menzeszem 2-3. napja volt ekkor. )
Most hétvégén együtt leszek a barátommal ( e havi gyógyszerszedésem 11-12. napján.)
A tájékoztatóra az van írva, hogy ha valaki a menzesze 2-5. napján kezdi szedni, akkor 7 napig kiegészítő védekezést kell alkalmaznia.
Más esetben rögtön véd?
Esetemben védhet a 11-12. napon?? ( számít, hogy –bár előző levél végét összekuszáltam- szedem jó ideje? )
Próbáltam ma is, írtam neki imélt még tegnap, arra se reagál, pedig fotnos lenne....
még jó h neten ki lehet térni az elől h segítsen ha kérdezik
Természetes hogy az orovostudakozo.hu-n nem válaszol az orovos tegnap óta?? amikor kb. 6. várakozó lehettem és már válaszolt azóta 10 kédésre....
vagy nem tudja a választ?
További ajánlott fórumok:
- A rendőrökről pár kérdésemre tudna valaki válaszolni?
- Repülő úttal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- 16. heti AFP vizsgálattal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Felmondással kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok? Sürgős!
- Cipő garanciájával kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Mávval, utazással kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?