Milyen diétát javasoltok? (beszélgetés)
patapucs,gkreka taste! köszönöm a valaszokat!
Valoszinü felesleges nekem is szigoruan elöre megirt dietaba kezdeni. Amiket irtatok nagyon jo ötletek, megprobalkozom vele.
Es remelem sikerullni fog.
Én délig gyümölcsöt eszem. Legalább 2x. Ebéd párolt zöldség, főzelék, friss vegyes saláta, nem zsíros hús-hal. (nagyon ritkán barnarizs, de inkább kerülöm a szénhidrátban gazdag köreteket). Uzsonnára egy sárgarépa vagy karalábé, uborka, retek. Nem túl későn vacsorázok, általában valamilyen salátát sovány sajttal. Ha nagyon kenyérhiányom van, akkor WASA kenyér.
Rengeteg tea (zöld vagy gyógy), víz
Próbálj gyakran keveset enni.
Én szerencsés vagyok, nem vagyok édesszájú így nem esett nehezemre az édességekről lemondani.
Én a 90 napossal 3 hónap alatt 20kg-t fogytam.
Esetleg ezt is kipróbálhatod.
Sokan vannak, akik az update kódokat figyelik vagy a ch mennyiséget tartják kontroll alatt.
Ha ezt választod, a kaloriabazis.hu-n tudod vezetni, hogy mit ettél, stb. és láthatod a kiértékelést is. Én 1 hete kezdtem vezetni.
Csirkemell +rizs vagy hal. No gyumi, mert sok gyumolcscukrot tartalmaz.
Sokszor kis adagokban.
Olyan sport, ami gyorsitja az anyagcseret.
6kilot 2honwo alatt ledobsz siman ezzel.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tavaszi hajat javasoltok kiskamasz fiúnak?
- Mi javasoltok, 1 éves gyerkőcnek milyen cipőt adjak a lábára az utcára? (puha talpú, kérges, betétes stb…)
- Vizes hasmenésre milyen diétát javasoltok?
- Milyen vitaminhiány okozhat fáradságot, álmosságot? Mit (vitaminkészítmény vagy bármi egyéb) javasoltok ellene?
- Foghúzás utánra milyen diétát javasoltok?
- Milyen diétát javasoltok nekünk?