Foghúzás utánra milyen diétát javasoltok? (tudásbázis)
Tejberizs enni pár napig lehet, ha fogszabályozást csinalnak, De foghuzasnal kifejezetten nem ajánlott.
Te szedtél már ki szemöldök csipesszel főtt rizsszemet egy kihúzott fog helyéről?
...mert én igen.
Kifejezetten mondták, hogy nem szabad, nem csak azt tettem, és dolgoznom kellett, és nem igazán lehet egy idegen darabbal a nyílt szebben, ami lemegy a fogidegeidhez.
Egy csomót írtam még egy másik hozzászólásban, de nem ment el.
A lenyeg: bébiétel sok hússal vagy fehérje poral mehet, és sok zoldfuszer, főleg kakukkfű, oregano és zsazlya.
3 fogat húznak.
Nem fog tudni enni. Nem hiszem, hogy a gasztronómiai élmény lesz a baja.
Nekem ket fogam húzták szabályozáshoz, és három bölcsesség fogam, a harmadiknak szájzarat kaptam pár napra (ha jól emlékszem). Meg egyszer betört úgy az arcom, hogy nyomott egy ideget, és egy kiskanalat sem tudtam a számba tenni, vagy beszélni. minimalisan rágni, vagy valamennyire elfogadhatóan fogat mosni hetekbe telt.
Ha tud rágni valaki sem érdemes szerintem reszkirozni, mert bármi beleszur, beleáll bármikor.
A foghuzas után, mikor nem vártam, hogy nem tudok enni, és nem volt időm, bebikajat vettem.
Amikor sokáig volt zárva az a nagy pofám, akkor megvettem az új turmix gépem az "új hazamban". Előtte meg olvadt fagylaltot és kész levest ittam, a repülőtéren és a kórház várojaban még 2 napig, mire megműtöttek.
Tejterméket azért nem lehet enni, mert élőflórás lehet, de amit elvileg boltban veszünk, nem igen tartalmaz ilyet.
Szerintem nem kell diétázni, és egyél mindent, kevesebb tejterméket.
Inkább arra vigyázz majd, hogy ne hajolgass és emelgess 1-2 napig.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani étel ötleteket 3 fog kihúzása (elölről) utáni 1 hétre? Csak sós ételeket lehet, semmi tejtermék vagy tojás vagy édesség, ezt mondta a doki.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??
- A párom rettentő vékony!!! (Férfi) Mit javasoltok, hogy tudna nőni, izmosodni?
- Vizes hasmenésre milyen diétát javasoltok?
- Milyen diétát javasoltok?
- Milyen diétát javasoltok nekünk?