Milyen csapdával lehet fogni békát sikeresen és pár órán belül?(békainvázió miatt) (tudásbázis)
Van egy olyan,hogy Varangy Akciócsoport Eygesület.Szerintem keresd meg pl őket telefonon v emialben,és hátha kimennek,és nekik biztos van háló,vagy fólia,szóval eszközök.de ötletet biztosan tudnak adni.
(csak beírtam a Google-ba,h békamentés,és kiadott jópár írást,szerintem nézd meg.)
"Újévi fogadásom miatt meg kell mentenem pár békát"
Most akkor invázió van, vagy fogadalom miatt akarsz békát fogni?
Akkor marad a lesben állás.
Hány béka megmentését fogadtad meg?
Akkor úgy lehetne megpróbálni,hogy az útest mellé,amerre mennek,elég hosszan(vagy 10-20 méter..kifeszítesz egy kb fél méter magas fóliát,az alját úgy csinálod meg,h ne tudjanak átbújni alatta. És a fólia mögött még ásol ki pár kis gödröt,ami elég mély,h ne tudjanak kiugrani.Ahogy próbálnak átjutni,mászkálni fognak a fólia mentén,vagyis mögötte és előbb utóbb beesnek valamelyik gödörbe(tehetsz bele vödröt is).
A hivatalos békamentés is kb így történik,sok sikert:)
Próbáld ki nyugodtan :)
Max ha nem működik, hívsz egy gólyát! :D
További ajánlott fórumok:
- A H1N1 influenzából sikeresen kigyógyultak tanácsai, terápiás módszerei
- Olyan FÉRFIAKAT keresek, akik szerelmi kötéssel, mágiával sikeresen visszahozták életükbe azt a nőt aki elhagyta őket?
- Ki fogyott már kb. 35-40 kg-ot sikeresen? Milyen módszerrel?
- Pozitív gondolkodás, avagy Ti sikeresen el tudjátok űzni a negatív gondolatokat, félelmeket?
- Kiváncsi vagyok, ki milyen készítményt alkalmazott, hogy szervezetéből sikeresen kiűzze a Candida gombát?
- Hogyan lehet sikeresen "újrapirosítani" a mikulásvirág felső leveleit?