Kiváncsi vagyok, ki milyen készítményt alkalmazott, hogy szervezetéből sikeresen kiűzze a Candida gombát? (tudásbázis kérdés)
A Candida és minden kórokozó csak akkor tud elszaporodni, ha számukra kedvező - azaz - savas környezetet biztosítunk. Ezért fontos az étrend megváltoztatása. Érdemes probiotikum használata is, mert segít a bélflóra helyreállításában is. Én nem tartottam túl szigorú diétát, de használtam drága bogyókat és Acidophilust.
A Candida az egyensúly felborulása miatt bármikor visszatérhet. :(
Az ezüstkolloidot max. 1 hétig lehet alkalmazni!!
Most derült ki,hogy candidám van,de a nagy kúrát/TTT/nem merem elkezdeni,mert félek,hogy nagyon lefogyok./49-50 kiló vagyok/.A másik dolog,ami eltántorít,az 500 tabletta 3 hét alatt.A hideg is kiráz tőle.A diéta meg önmagában gondolom nem elegendő.Az árról nem is beszélve,maga a kúra is sokba kerül,utána pedig visszaadni a szervezetnek a vitaminokat,visszaállítani a bélflórát,erősíteni az imm.rendszert.
Én egyszer kaptam rá gyógyszert... kb. júliusban, nem tudom már a nevét, de azóta alig tudom megenni a kedvenc kajáimat, mert fáj tőlük a gyomrom, vagy megy a hasam. Ilyenek a tejtermékek, a csokoládé és a piskóták, kekszek. Ezeket nagyon szeretem, de a gyógyszer óta nem bírom enni. Tudom, nem is volt egészséges, de akkor is, hogy teheti ezt egy bogyó?? :(
Nálam amúgy a candida miatt a számban voltak mindig sebek, és a bőrömet ütötte ki, szóval a gyógyszer hosszú távú hatása után azt mondom, a candidát jobban szerettem. :S
De a doki szerint egyedi eset vagyok, senkinél nem hallott még ilyen hatásról.
Egész testre kiterjedő tisztító, méregtelenítő termékkel kezdtem, nyirokrendszer,máj,vér, húgyúti és béltisztítás miközben kevesebb állati fehérjét, sok vizet fogyasztottam, vmint kerültem a cukor és erjesztett dolgokat.
Aztán én is Grapefruitot szedtem + Regenor kúrát csináltam 4 hónapig.
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, népi-természet gyógyászat
- Melyik narancsbőr elleni készítmény hatékony?
- Fűtési gondok, rezsicsökkentés - milyen spórolást alkalmazol?
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?
- Mennyi D vitaminra van szüksége a szervezetnek? Ti mennyit szedtek?