Milyen bor illik bizonyos ételekhez? (beszélgetés)
Szerintem nem,miért lenne?:)
Csak én még olyannal nem találkoztam.Hol árulják?Bár az alkohol enyhén csípős bukéja lehet nekem már hiányozna belőle.Viszont azt nem szeretem,hogy fejbevág.Vagyis erre azért nem mindig volna igényem.:)
Szerintem az.Pontosan az alkoholtól.:)
Ja!Lehagytam a tojáslikőrt a kedvenc-listáról.
De ha neked ízlenek azok...Te tudod...:D
Jöhet.:)
Ja!És a múltkor vodka-narancsot ittam.Persze:csakis minőségit.Mind2-ből...:D
Fini volt,de leütött.Persze...szigo után voltam.Valamit muszáj volt betolni az arc mögé.:)
Aztán barinőmmel agyhalottként ültünk a kanapén és óránként váltottunk egy szót.:D
Íme a választékaim:
(zombikoktél -> ez csak vágyálom még.Haver nem engedte rendelni,azt mondta,hogy akkor nem megyek haza...:D)
(mazsolabor)
A kedvencem:
Bár abban igazat kell adjak neked,hogy aki le akarja inni magát,az zömmel a rossz ízű italokat választja:pálinka,tequila,vodka és én idesorolom a whiskytis,de csak mert nőből vagyok.(a pasik szokták szeretni)
:):):)
Akkor szex előtt semmiképpen sem. :)
Végül félédes fehér bort vettem, tokajit.
Akkor juhfark-ot biztos nem fogok inni,mert én kislányt szeretnék majd. :) De még nem most.
Mindegyik illik mindegyikhez.
A többi sznobizmus.
mivel több a fehér hús, mint a vörös, ezért fehérbor mindenképpen. Max valóban rose. De semmiképpen nem édes!
Az édes borok csak a desszertekhez illenek szinte.... Rendeljetek szárazat, vagy félszárazat is, és hidd el a kajával más karaktere lesz, mintha magában innád!
Nem vagyok édes bor párti, de akkor ha már csak édes jöhet szóba, fehér bort ajánlok, esetleg egy Muscat Ottonel Szőke Mátyástól, ez mátrai bor, vagy Cserszegi Fűszeres.
Nagyon jól tud menni szárnyasokhoz a rosé is, bár abból édeset...hát legalább legyen félszáraz.
Jól hangzik!
Köszönöm az ötletet.
További ajánlott fórumok:
- Három hónapos és 12 napos a lányom, mivel kezdjem hozzászoktatni pépes ételekhez?
- Segítség?:)Ötleteket szeretnék gyors(max 20-25p) és finom ételekhez
- Háziasszonyok segítsetek! Az ételekhez használt porokat, szószokat hogy lehet házilag készíteni?
- Milyen ételekhez lehet hagymás krumplit tálalni?
- Milyen ételekhez használsz szójaszószt és hogyan?
- Gyümölcsecetet milyen ételekhez ajánlott használni?