Milyen autót érdemes választanom? (tudásbázis)
kb mennyit eszik?
nekem az 1.7 d-m városban 5-öt.
kb ilyen kocsit keresek (persze nem kell 1.7-nek lennie)
Egyetértek.Nekem is ez van.1.3-as .Keveset eszik és megbizható,gyors kis autoé
.
3 gyerek ülés(magasítós ülés ) az én 2es golfomba is el fér ,ami benzin gázos .
szerintem nehéz ezt így ajánlani hogy milyen legyen nézegetni kell és kifogni hogy jó legyen .
az alap elvárások hogy pl alacsony cm3, disel ,és 400ezer ig egy ilyen szűkítővel lehet keresgélni a jófogáson,apródon ,tuti autó.hu-n és nagyon sok kereskedésben .
mi novemberben a páromnak olyan 20 éves W.passzátot vettünk 400ezerért hogy megszólal annyira kikímélt állapotban volt :-) BORZASZTÓ NAGY SZERENCSÉNK VAN VELE !!
igen, a kadettem most 5-öt eszik városban, és a súlyadója is csak 5800, tehát vmi ilyen cm3, és súlyú kocsiban gondolkodom
cask szegénykén meglátszik már, h 21 éves, és nem éri meg megcsináltatni
3 gyerekülés nem fér be csak úgy bármibe, főleg nem a kisebb kocsikba.
Mondjuk attól is függ, hogy ülésmagasítóra, vagy komplett ülésekre gondolsz? Az egész pici babábak való ülések elég szélesek a tartójukkal együtt.
Toyota Yaris. Nagyon megbízható.
A köbcentit attól függően kell megválasztani, hogy milyen célra kell. Gondolni kell arra is, hogy egy kisebb autónak kevesebbek a költségei.
Ami érdekel:
Keveset egyen, s könnyű legyen.
Pici, de csak annyira h 3 gyerekülés elférjen hátra, s a csomagtartójába beférjen egy lapracsukható babakocsi fektetve.
Mondjuk ha lehet ne legyen tele elektronikával.
Most 1991-es opel kadettem van 1.7 d
tehát ennél kicsit már ujabbat szeretnék, vagy jobbat v vmi.
Az ár olyan 2-400e között legyen
Nem érdekel, h milyen márka, vagy h hányas évjáratú, vagy van-e vonóhorog, semmi ilyesmi.
A suzuky és seat kizárva.
További ajánlott fórumok:
- Milyen idegennyelvet érdemes választanom?
- Milyen Robotporszívót érdemes választanom?
- Milyen szakmát lenne érdemes a felsoroltak közül választani?
- Milyen párnát érdemes választani?
- Sötétkék öltönyhöz milyen színű inget, illetve nyakkendőt érdemes választani?
- A festéshez használt hengerekkel kapcsolatban mit érdemes tudni? Melyik fajtát érdemes választani? És milyen anyagból?