Milyen alkalmi műszempillát ajánlanál? (tudásbázis)
7. sylvia31
2012. jún. 13. 14:11
Szia én is kozmetikus vagyok a 3D-set ajánlanám én is neked de jól nézd meg kivel rakatod fel mert láttam én már olyan munkát is hogy úgy nézett ki szegény lány mint akinek vaddisznósörtéket raktak fel..egy jó kozmetikus a te saját pilláid hossza vastagsága alapján fogja a számodra legmegfelelőbbet feltenni macerás és hosszú a felrakás de gyönyörű!!És ha jó szakember csinálja egyértelműen a legszebb!!
6. Daphnee
2012. jún. 13. 13:53
Az esküvőmre rakott a sminkesem tincses műszempillát, simán kibírta az egész napot,másnap én szedtem le.
5. 85a4a01a64
2012. jún. 13. 13:53
KÖSZÖNÖM! Aranyosak vagytok, de én erre az Essence műszempillára gondoltam amit itthon én teszek fel magamnak (ha sikerül)!
2012. jún. 13. 13:20
olyat kérj, amit szálanként ragasztanak fel. kicsit macerás meg kényelmetlen amíg csinálják, de hetekig (4-6 hét) tart. ez szálanként esik le, a tincses hullása sztem feltűnő lehet.
3. ozike0501
2012. jún. 13. 13:18
Szerintem kozmetikusnál rakasd fel és akkor biztos jó lesz, a 3D-s pilla most a legjobb és a legszebb...
2. Narancsika
2012. jún. 13. 13:18
én kozmetikus vagyok,sokan kérték nálam a 3D-et és a sima "alkalmi"müszempillát is.
Kozmetikában kérd,h tegyék fel,tincseset!!!
A soros hamarabb leesik!
A tincses tartos és természetesebb,de a hosszuság fajtákbol lehet válogatni,h feltünö legyen.
Pár száz ft-ért teszik fel és 1-2 hét alatt potyognak le.
1. 85a4a01a64
2012. jún. 13. 13:14
Tudtok ajánlani alkalomra tartós műszempillát? ami ki is bír egy napot? Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Kezdő cicásnak mit ajánlanál. Honnan vegyen cicát? Menhely, tenyésztő? Milyen kezdő csomag kell a cicákhoz?
- Milyen autót ajánlanál egy kezdő női sofőrnek?
- Milyen autót ajánlanál?
- Milyen könyvet ajánlanál, ami kikapcsol a mókuskerékből?
- Milyen jó sorozatot ajánlanál?
- Melyik a kedvenc CD-d? Milyen CD-t ajánlanál egy 30-as barátodnak?