Milyen allergia lehet ez? Valaki másnak van hasonló tünete, ami most jelent meg a napokban? (beszélgetés)
Fű, fa, megindult miden. Kezdődik az allergia szezon. Az, hogy 10 féle dologra néztek, az kb semmi.
Én évek óta tavasztól őszig allergia gyógyszeren élek. Az Allergodil nagyon jó az orrdugulásra, vagy az otrivin.
Nekem egy hete dugult be az egyik.
Mert a minden bajom nem volt eleg. 4 fele gyogyszerert megyek kivaltani. Meg egy, es kivaltok egy olyan adagolot, mint az Apolando apolokban volt.
"Keresz allergia".
Egy csomo szart akkor nem ertunk, ha az, amire sllergiasok vagyunk, viragzik.
En a mai napig nem tudom az Osszeses alergenem.
Ami kijott allergia teszten, Azokat kerulom. De valami, meg a listan van, amivel amivel valiloszinuleg meg lehetne olni. Az egyik egy *fajta dio*.
Mi a masiknem kapok levegot
Nem mondom, hogy neked is ez lesz a megoldás, de nekem segített. Szinte szó szerint ez az én sztorim is. Két orrspray-t elhasználtam, segített is, de nem akartam folyamatosan. Allegia vizsgálat negatív, alvás nuku. Találkoztam a Wim Hof módszerrel, elkezdtem a légzéstechnikát is, és a zuhanyzás végén - most már 3 perc a hideg víz alatt. Pár hét alatt sokat javult, mostanra teljesen megszűnt. Lemondtam a már betervezett orrsövényműtétet is.
A neten mindent megtalálsz.
Igen, rosszul gondolod. A férjemnek van orrpolipja és semmi gondja nincs vele. Onnan tud róla, hogy a doki mondta.
De lehet orrsövény ferdülés, száraz levegő (mivel fűtesz?), stb.
Már az is lehet, hogy orrcsepp függő vagy...
Köszönöm.
orr polip esetében nem használna az orrspré sem.. logika ezt mondja. Vagy rosszul gondolom?
Nincs minden létező allergénre teszt. Milyen spayt írtak, allergiára valót?
Elmennék gégészeti vizsgálatra is (ha nem ott voltál), lehet dugulás orrsövényferdülés, polip miatt is. Mert ebben a hónapban még nem igazán vannak jelen agresszív pollenek.
Sziasztok
Rég küzdök orr dugulással, ami esténként a legrosszabb. Orr spré nélkül nem tudok levegőt venni szinte...és minden este.
Most jelent meg pár napja ez. Télen abba maradt, nem kellett használnom semmit. Előtte megint csak ez volt, arra sajna nem emlékszem hogy nyáron végig dugult e, de mostmár meg fogom figyelni, és felírom.
Voltam orvosnál, csináltak SZTK-ban ilyen alergia tesztet a karomon, mind negatív, tüdő rendben, vizsgálgattak és ennyi. Az orvos orrsprét felírásával letudta, amit am is használnom kell hogy tudjak normálisan este lélegezni.
Alergiás orrsprét is írtak anno fel, az teljesen haszontalan volt. Nem tudom mi lehet a levegőben ami most jelent meg, és ezt okozná. Fene megette.. vagy hova lenne érdemes szerintetek még fordulni?
További ajánlott fórumok:
- Étel vagy gyógyszerallergia miatt kialakult tüneteket mivel lehet gyógyítani vagy enyhiteni? Akinek van hasonló tapasztalata ossza meg.
- 1 hónapos babám gyakorlatilag csak enni kel fel az utóbbi napokban. Van valakinek hasonló tapasztalata? Aggódom..
- Másnak is voltak\vannak allergiás tünetei a várandóssága során?
- Sziasztok 1 éves kisfiamnál ma mutatták ki a tehéntej fehérje és a penészgomba allergiát, van valaki itt akinek hasonló allergiája van?
- Kisfiam poratka allergiás, Cetirizint majd Claritine-t kapott, de nem használ. Van valakinek hasonló tapasztalata?
- Mensi előtti napokban, zsibbad a lábam, van valakinek hasonló gondja? Mit tehetnék ellene?