1 hónapos babám gyakorlatilag csak enni kel fel az utóbbi napokban. Van valakinek hasonló tapasztalata? Aggódom.. (beszélgetős fórum)
Mit kellene még csinálnia????
Örülj, hogy tudd aludni ebben a melegben.
Ez is igaz! :)
Csak idáig nem volt ennyire nyugis, ezért az aggódás.
Na, a védőnő... Talán hasznosabb lenne, ha nem volna!
Az első kisfiamnál korán elkezdett csökkenni a tejem, felhívtam, elmondtam mizu. Másnap bedobott egy tápszer receptet a postaládába...
Lehet, h csak én aggódom túl a dolgokat.
Mindenesetre várom a holnapot, de leginkább a lehülést!
Hátha csak a meleg.
Gondolom nem beteg, nincs láza meg ilyenek?
Ha rendesen eszik és a kutacsa is rendben van ne izgulj, ők még csak esznek meg alszanak:) Ráadásul ez a meleg is elnyomja őket!
De ha nagyon nyugtalanít a helyzet akkor hívd fel nyugodtan a védőnődet, hiszen azért van hogy segítsen. :)
Elég sárga még most is. Épp szerdán voltunk dokinál státuszon, meg is jegyezte, h sárga, aztán hozzá tette, h nem baj.
Szépen gyarapodik. 1 hónap alatt, több, mint 1 kilót hízott.
Olyan nagyon nyugis.
Kajálás után lefektettem hasra, majdnem 1 órán keresztül csendben nézelődött. Ez volt ma a leghosszabb ébrenléte, 0 sírással.
Pár nappal ezelőttig gyakran szopizott, sokat lógott a mellemen. Ha nem kapta rögtön a cicit, kiakadt.
Most olyan gyanúsan nyugodt.
Egész nap 2 percet, ha sírt. A két éves bátyja többet sír (hisztizik), mint ő.
Fogjam a melegre?
Nálatok is aluszékonyság van, vagy inkább nyűgösség?
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Az anyatej és az elválasztás gyakorlata
- Milyen allergia lehet ez? Valaki másnak van hasonló tünete, ami most jelent meg a napokban?
- Mensi előtti napokban, zsibbad a lábam, van valakinek hasonló gondja? Mit tehetnék ellene?