Szerintem nagyon sok üzletben van ajándékutalvány. De nem tudom (magamból kiindulva), hogy ha készpénzt nem ad, akkor az utalványt mennyire tartja jó ötletnek. Mert az én szememben pl. majdnem egyenértékű. Szóval nem személyes.
én egy aranyos csajszis digitális (kicsi) fényképezőt kérnék:)...ami belefér a kistanyómba is, és bárhol-bármikor elővehetem...50-ért már nagyon jók vannak...
Igazából nincs semmire szükségem, főleg olyan nem jut eszembe, ami ilyen értékű. Azért gondoltam megkérdezlek titeket, hogy ti mit kérnétek, hátha valami megtetszik! :)
Ékszert meg alig hordok, csak ritka alkalmakkor.Bár most erről eszembe jutott mondjuk egy karóra. :)
Legegyszerűbb ajándék: ékszer. De így, 50 ezer forint értékben túl sok dolog lenne. Úgy értem, hogy ennyi pénzbe belefér vagy 5 nyaklánc... Nem tudom... És ha megmondod, hogy vegyen valamit (pl. ékszer) a megmaradt összeget meg adja pénzben?
Most fogok diplomázni és a nagynéném megkérdezte mit szeretnék, Olyan 50 ezer forint értékű ajándékról lenne szó. Természetesen legjobban a pénznek örülnék, de úgy nem adja! :(
Ti mit kérnétek a helyemben? Nincs semmi ötletem...