Milyen ajándék volna megfelelő egy 4. évét töltő ikerpárnak (fiú, lány)? (tudásbázis)
Koszonom szepen a segitseget, ez maris egy nagyon jo otlet, de mas otletekre is kivancsi vagyok...
A polos dolog, amit ok diszithetenek ki, az is nagyon tetszik, csak ha azt ok fogjak kidisziteni, az anyjuk tutti nem engedi majd folvenni...(nem nagy rajztehetsegek)...de majd, ha 6-7 evesek lesznek akkor tutti veszek majd nekik...
nekünk is van, a fiam nagyon szereti,
beírtam a gugli képkeresőbe, hogy golyópálya, végül webboltból vásároltam, szintén műanyagot
szia...kivancsi lettem... sajnos errol a jatekrol meg semmit se hallottam...hol keressem? es hogyan nezz ki? esetleg van valami special neve?
elore is koszi!
Az én kislányom is most, 24-én lesz 4 éves, és az ajándéka a ciki-caki labda lesz, amit a minimaxon reklámoznak. Súlyelosztása miatt össze-vissza cikázik a levegőben, így kiszámíthatatlan, hová esik, nehéz elkapni. Legolcsóbb a molding.hu-tól. 10 cm átmérőjű, arcok vannak rajta...
Mondjuk, mi tudjuk, hogy Ő ezt is szeretne, mindig emlegeti, ha látja a reklámot, hív a szobába, de akkor is ez a téma, ha épp nem ez a reklám megy...
nekem egyszer ez jött be hasonló szituációban:
vettem pár db sima fehér pólót , s ruhafilc-készletet. Azzal aztán ő azt rajzolt a pólójára, amit akart, kidíszítette, és büszkén viselte.
A ruhafilc pont úgy néz ki, mint a filctoll, hobbiboltokban kapható.
Ha mindenük megvan, úgyis csak olyan ajándéknak örülnek, amiről még sosem hallottak és ez nagyon személyes ajándék.
Esetleg kedvcsinálónak Te is készíthetsz nekik mondjuk 1-1 párnahuzatot, általad kitalált mintával, amin megmutathatod, milyen jó móka is ez.
További ajánlott fórumok:
- Betegszabadság, saját jogú táppénz, passzív táppénz (2008-as jogszabályoknak megfelelően)
- A megfelelő folyadékfogyasztás...egy kicsit másként.
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Mennyire vagy képes uralkodni magadon, és kivárni a megfelelő pillanatot?
- Ez megfelelő ajándék egy pasi számára?
- Simson őrült barátomnak mi lenne a megfelelő ajándék 20. szülinapjára?