Milyen a MÁV-nál dolgozni? (beszélgetés)
Saját óvodájuk van/volt, én ott dolgoztam. Még ma is összehívják a régi dolgozókat, egy ebéd és egy hangulatos délután eltöltésére. 3 éve volt ilyen utoljára, a legidősebb akkor 3 90 éven felüli nyugdíjasuk volt.
Mondjuk ez a MÁVon belül, a Járműjavító nyugdíjasainak szólt.
Őszintén!?
Fogalmam sincs, hogy most milyen!
Apósom, férjem, sógorom összesen kb 100 évet dolgoztak ott. Akkor szerették. 1993- ig.
Férjem gyerekkorától pl fűtisztító is volt ( a bevágásokban a sínek mellett) aztán előmunkástól építésvezetőig minden.
Sokmindentől függ.
Apám az egèsz èletèt a vasúton töltötte,mint tolatás vezető.
Szerette,a kötelező vizsgákon ami 2-3 èvente van mindig gond nélkül átment. Pènze rendben volt.
Ha dilis volt az a kollègák miatt volt nem a munka miatt.
Nem dolgoztam a MÁV-nál, de voltam egy interjún IT területen.
Nem tudtak megfizetni, így nem mentem hozzájuk.
Most beosztástól függetlenül, egy dolgozónak milyen az élete a MÁV-nál? Támogatjàk a dolgozót a fejlődésben, fizetések nőnek?
Van elôrejutási lehetőség? Milyen főnökség van? Milyen az eszközpark, a kollégák, a juttatások,tanfolyamok, elégedettségi mutató?
Bárki válaszolhat, aki rendelkezik információval. Jegyellenőr,mozdonyvezető,pályamunkás,adminisztratív munkát végzők, egyszóval bárki.
Egy mozdonyvezetőt sikerült a társasházban megkérdeznem milyen az élet a cégnél, ennyit mondott : szar
Kicsit kifejtősebb véleményre lennék kívàncsi!
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Milyen ruhában kell dolgoznia egy jogi asszisztensnek?
- Ausztráiban aki dolgozott, vagy kint él, milyen lehetőségek vannak egy magyar számára, ha kint szeretne dolgozni?
- Ha hotelban szeretnék dolgozni milyen területen tanuljak tovább? Melyik az a tantárgy, ami elengedhetetlen ehhez a szakmához?
- Milyen végzettséggel lehet hajón dolgozni?
- Gyesen vagyok, szeretnék mellette dolgozni. Milyen munkalehetőségek vannak?
- Milyen munkakörben tilos terhesen dolgozni?