Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Milánói karfiol - ahogy én készítem recept

Milánói karfiol - ahogy én készítem recept

A Milánói karfiol - ahogy én készítem hozzávalói:
1,5 kg karfiol
3 tojás
3 dl tejföl
5 dkg reszelt sajt
zsemlemorzsa
só, bors, margarin a jénai kikenéséhez


A Milánói karfiol - ahogy én készítem elkészítési módja:
A karfiolt rózsáira szedtem, sós vízben kifőztem. Egy jénai tálat margarinnal kikentem, beletettem a karfiolt, majd ráöntöttem a tejföl-tojás-só-őrölt bors keveréket. 5 dkg reszelt sajtot szórtam rá. Zsiradékon pirított zsemlemorzsát szórtam a tetejére és sütőben kb. 20 percig sütöttem, míg a tojásos keverék megszilárdult.

Tálaláskor még ki-ki tejföllel, reszelt sajttal gazdagíthatja.
Nagyon laktató, kiadós étel.


Fotó megtekinthető a naplóm 442. bejegyzésében.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A milánói karfiol - ahogy én készítem elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook