Milán születése (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Milán születése
Gratulálok a kisbabádhoz! A sok nehézség ellenére jól viselted, kemény csajszi vagy!
De a történeted eléggé elrémisztő, sose szülnék ebben a kórházban... Én szolnoki vagyok, ott is hasonló hozzáállás uralkodik, ezért én pesten szültem a Szent Istvánban, nem bántam meg...
Szia
Élmény volt a történetedet olovani gratulálok a csodaszép Milán babához és jó egészséget
Szia!
Gratulálok!
Én is császárral szültem és 1-2 csecsemős nővérke volt olyan kedves aranyos hogy a babámat behozták szoptatni még az nap. És volt egy nővérke aki késő este el vitt és segített le fürdetni meg felkelni az ágyról. Másnap már magamtól kellett csinálni a dolgaimat. Műtét után azért kell mindig egy kis segítség (ha van olyan) hogy a kismama nehogy annyira szédüljön hogy össze is essen és úgy kelljen összeszedni.
De a szenvedést kárpótolja valamennyire a BABA születése.
Nagyon szép baba, gratulálok!
Hasonló élményeim voltak a szülésről nekem is:))
DE Mindent megért egy drága angyal!
Gratulálok a szép nagy babádhoz!
Nagyon tetszett a történeted!
:) Te nem az 1. női klinikán szültél? A leírtak alapján erre jutottam...
Gratulálok Milánhoz!
2009.06.11. csütörtök: Erre a napra vala megjövendölve utódom érkezése...
Szokás szerint a várandós ambulancia előtt várakozok hatalmasra dagadt bokával, gyakorlottan betermelve fél liter kólát, egy Sport szeletet, és az örök kedvenc Kapucínert. Ugye ettől mozog a baba, ne járjak úgy, hogy ismételni kell a CTG-t!
Pocaklakóm őrült fickándozásba is kezd ennyi energiát kapva. Én következek...
Ugrás a teljes írásra: Milán születése