Milán baba születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Milán baba születése
Mi kb. fél éve voltunk együtt, amikor már szomorúak voltunk, ha megjött a mensim...
Így beleadtunk apait-anyait, és meglett Lili. :)
Nem számít, mennyi ideje vagytok együtt. Életem legjobb döntése volt.
Gratulálok a kisfiadhoz! Szép gyerek. :)
Szép történet. Amikor én szültem meg a lányomat, nekem is már másnap az volt a gondolatom, hogy jöhet a következő. ... aztán még 12 évet kellett várnom a kisfiam megszületéséig, aki az idén született január 9.-én. Nekem is viszonylag könnyű szülésem volt, mert 2 és fél óra alatt megszületett a kisfiam.
Sok boldogságot kívánok Milánhoz!
Gyönyörű a kisfiad!:)
Szerintem amúgy az hogy két év után született a pici nemgond. Két érett ember között két év elteltével azért már látszik hogy működik e vagy sem, ezt sose szégyelld.
Sok-sok boldogságot, örömöt egészséget kívánok no és türelmet a picúrhoz!:)
De szép történet, gratulálok a babához és a könnyű szüléshez. Már én is gondolkodtam rajta, hogy megírom a szülésem történetét, de nekem nem volt egyszerű menet, majdnem egy napig tartott...
De most már leginkább csak a szépre emlékezem... :)
nekem is van egy Milánom, másfél éves és júliusra várjuk a kishugit :)
gratulálok Milánhoz :)))
Grat a babához :)
Ez a kitisztulás...akkora tévhit, sokan vannak így vele, de ez ahogy abbahagyod kitisztul, hiszen hormont viszel be, napi adagokban, csak a szervezetednek kell átállnia,mert amíg szedi valaki a gyógyit addig műpeteérést produkál a szervezet, de ettől még nincs benned plusz hormon aminek ki kéne tisztulnia.
Bocsi, csak gondoltam megosztom...
Jó babázást!
Gratulálok!:)
Én is november 18-ra voltam kiírva. 18.-án el is kezdtem görcsölni, de csak 19.-én reggel született meg a kislányom.
Ugrás a teljes írásra: Milán baba születése