Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
A buszon, és vonatjegykiadónál, amikor megveszed a 24 órás vármegye jegyet ezer forintért. És 24 órán belül, a kapott jeggyel szégyenszemre utazhatsz amerre akarsz az adott megyében. Ezt a jegyet, a munkaügyi hivatal is visszatéríti, később utalással,vagy postai címre kérve. Ha ez nem kedvezmény, akkor semmi.
Tanfolyam penzről tud valaki heves megye mikor jon postan kartyasok penteken kaptak mar
Már mint mire jár az utazási? Ha pl orvoshoz jársz
Sziasztok!
Valahol olvastam,hogy utazási kedvezmény jár,ha aktív korúak ellátását kapom.
Van aki tud erről bővebben infót?
Köszi 🙂
Sziasztok Fejér megyébe mikor várható FTh ?
2024. évben az ellátások (ápolási díj, időskorúak járadéka, gyermekek otthongondozási díja, megelőlegezett gyermektartásdíj, foglalkoztatást helyettesítő támogatás, valamint az egészségkárosodási és gyermekfelügyeleti támogatás) folyósítására utólag, minden hónap 5-éig kerül sor. December hónapban az ellátás 30-áig folyósításra kerül.
Lakcímre történő utalás esetén a Magyar Posta Zrt. eljárásrendje szerint, az utalás napját követő harmadik munkanapon kezdődik meg a kifizetési utalványok kézbesítése.
Bankszámlára történő utalás esetén az utalás napján jóváírásra kerül az ellátás a jogosult folyószámláján.
Az utalás dátuma:
Postai utalás dátuma: 2024.12.18.
Számlás utalás dátuma: 2024.12.18.
Sziasztok. 12ikén lejárt a szociális segélyem,de még nem kaptam meg a végzést. Viszont még egy évig kapom,mert van 30 nap bejelentett melóm. Ha megkapom ezen a héten a végzést akkor 12ikétől hosszabítják meg vagy attól a naptól amikor megállapítják hogy még egy évig kapom ?
Sziasztok Budapestten mikor hoza a postás a fht segély dec 23 ig ki hoza a postás
Sziasztok! Bács-Kiskun megyében is hamarabb jön?
Sziasztok Budapestten mikor hoza a postás a fht segély minden hol azt olvastam hogy dec 18 utaljak és rá 1 vagy 3 napon hozzák a segély ez igaz
Szia, igen kifizetik az ünnepek előtt ügyintéző mondta.
Sziasztok,tudja valaki hogy Hajdú Bihar megyében is kifizetik az ünnepek előtt az fht?
Sok megyéről olvastam hogy meg kapják de Hajdú Bihart az nem láttam sehol.hogy itt is ki fizetik vagy nem.
Sziasztok tudja valaki hogy Pest megyében mikor hordja a postás a munka nelkulit? Előre is köszönöm a válaszokat
Sziasztok
Az árvaellátás is hamarabb jön..??
Most kapom először úgyhogy nem tudom.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Családi 20án van számlán mindenki nek.😁😁😁
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy Szabolcs megyében számlán mikor lesz Családi és GYES??
De sajnos ez igaz. Most decemberben mindent ki fognak fizetni. Családi pótlékot GYES-t mindent. Januárban nem lesz semmi majd csak februárban.
Sziasztok. 18ikán lesz segély ? Tényleg a két ünnep között adják a januárit ? Utánna csak februárba lesz ? Szerintem ez nem igaz.
Szia! Ne haragudj, hogy ezt írom, de a családi pótlék a GYES minden ebben a hónapban lesz. Januárban semmit nem fogunk kapni.
Heves megye Dec 18 írt utalás posta 2-3 munka nap kormány infó oldalán
Sziasztok! Csak egy kérdésem lenne, hogy akkor egyszer lesz FHT utalás december 18-án meg állítólag két ünnep között is? Januárban így nem lesz, majd csak februárban. Zala megyéről tud valaki valamit?
Igen 30.àig hozzák meg a janárit ilyenkor es uttana febrárba lesz
E hónap elején már kaptam az fht hónap végén is fogunk kapni ???
Sziasztok mi ez a kiírások hogy e hónap vége körül kapunk penzt
444. A decemberi gyermekgondozást segítő ellátás (gyes), a gyermeknevelési támogatás (gyet) és a családi pótlék sem január elején, hanem december második felében kiosztásra kerül. A minisztérium azt mondja, akik a lakcímükre kérték az ellátást, azoknak december 20-tól kézbesíti azt a Magyar Posta, ahogy a bankszámlákra is aznap utalják majd el a pénzt a Magyar Államkincstár.
További ajánlott fórumok: